ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк знехтував людиною, котрою заслужено гордилося Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    80 переглядів

    На 79-му році життя перестало битися чесне серце.
    Помер Віктор Васильович ОРОС. Це — дипломат, знаменитий на міжнародних і вітчизняних теренах, і взагалі — самовідданий трудівник, чесна і принципова людина.Народився він у селі Грушево Тячівського району 8 квітня 1929 року в родині звичайного лісника, навчався на лісоінженерному факультеті Львівського лісотехнічного інституту. Після його завершення був направлений на роботу в один із сахалінських ліспромгоспів. Трудився там, і тільки згодом повернувся на рідне Закарпаття. Тут керував відділом комунального господарства облвиконкому, перебував на різних партійних і господарських посадах. Завдяки В.В.Оросу побудували КПП "Тиса" на українсько-угорському та КПП "Ужгород" на українсько-словацькому кордонах, готель "Закарпаття" в обласному центрі тощо.

    В 1969 році В.Ороса направили на навчання до Вищої дипломатичної школи, після закінчення якої працював у Європейському відділі МЗС колишнього Союзу РСР. А після того — радником посольства СРСР в Угорщині, в подібній установі теж перебував у ролі радника-посланника в колишній нероздільній Югославії.

    Цілеспрямований чоловік відмінно володів англійською, німецькою, угорською, сербо-хорватською та чеською мовами. Мав ранг Надзвичайного і Повноважного посланника другого класу. Нагороджений чисельними нагородами.

    Статків особливих не нажив. В останні роки життя працював навіть звичайним охоронником, вважаючи кожну людську професію почесною.

    Хіба ж він знав, що в Україні гроші будуть вирішувати все? Навіть тоді, коли ти відходиш у Вічність.

    Даремно про те, щоб поховати Віктора Васильовича Ороса на цвинтарі "Кальварія", зверталися заслужені громадяни нашого Закарпаття — Ю.Ільницький, М.Мальованик, І.Мигович, надаремне телефонував із Єгипта Орест Климпуш.

    Сергій Ратушняк відмовив у похованні на "Кальварії".

    Як бачимо, коли виборець уже не потрібен, то він наражається на наругу і цинізм теперішньої міської влади міста над Ужем.

    Іван Побиван, м.Ужгород
    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?
    Іван Балога: „Я готовий на публічні дебати з будь-яким чиновником чи депутатом Ужгородської міськради”...
    Посилене відпрацювання Ужгорода дало результати!
    "Нашоукраїнці" міста Ужгорода звинуватили БЮТ у брехливій саморекламі заради піару!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    рату ждет та же участь. Проклятие сарая уже действует.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повірте, якщо Орос був таким хорошим, то він не має журитися і з того світу, що не на Кальварії. А якщо попередній Анонім хоче на Кальварію, но то "ми вже ідем до вас".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мюнхгаузен
    Пуддержув Мюнхаузена, ош кить рата такый поганый та чого мер. И нико му нич ни зробить, бо увuн утікне за границю хоть як на другу неділю. Нашто опусто тратити час. Добрі тото буде. А комунальник Мартин, ай земельник сиротя от кому треба мыло, авать сухарі ладити!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    BREAKING NEWS: Ukraine Mayor Flees Amid Persecution Investigation

    UZHHOROD, UKRAINE (BosNewsLife)-- The mayor of Uzhhorod, a key-border town in Ukraine, has fled after special police forces surrounded his headquarters as part of an investigation into his alleged involvement in persecuting citizens, including Christians fighting corruption, witnesses told BosNewsLife Saturday, February 10.

    To read more here: http://www.bosnewslife.com/cis/ukraine/3424-breaking-news-ukraine-mayor-flees-amid#

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СРОЧНАЯ НОВОСТЬ: Украинский Мер Сбежал Во Время Расследования Прокуратуры

    УЖГОРОД, УКРАИНА (BosNewsLife)— Мер приграничного города Ужгорода, что на западе Украины, пустился в бега после того, как вооруженные милицейские войска окружили здание Городского Совета. Это акция стала звеном в расследовании "издевательств" мера над простыми жителями города, включая христиан, которые боролись с коррупцией, рассказали свидетели событий агентству BosNewsLife, в субботу 9 февраля.

    Дальше читайте здесь: http://www.bosnewslife.com/russian/3426-----------#