ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Балога: „Я готовий на публічні дебати з будь-яким чиновником чи депутатом Ужгородської міськради”...

    26 квітня 2024 п'ятниця
    123 переглядів
    Виктор и Иван Балоги

    Про це заявив вчора, 8 лютого, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Балога на зустрічі із журналістами, ініційованою окремими представниками центральних та регіональних ЗМІ, коментуючи події останніх днів навколо Ужгородської мерії, зокрема так зване „мінування”.

    Іван Балога не бачить конфлікту між обласною владою та Ужгородським міськвиконкомом. Проблемою, на його думку, є „відсутність діалогу” між цими гілками влади. А окремі коментарі міських очільників Ужгорода, в тому числі і його голови Сергія Ратушняка, Іван Балога вважає „бажання попіаритися”.

    Водночас, за його словами, „проблем надзвичайно багато — не тільки в Ужгороді, а і в області, державі. Але якщо чиновник не працює над їх вирішенням — йому нічого робити у владі”...

    „За свої справи і свої дії я звик відповідати, готовий до будь-якої публічності. Чітко доводитиму, де і які дії обласної влади направлені на те, аби у кожному куточку Ужгорода жилося нормально. Те, що стосується впливу обласної влади, ми будемо робити, — підкреслив Іван Балога. — Наприклад, більшістю об’єктів обласної власності, зокрема медзакладами, в першу чергу користуються ужгородці та жителі Ужгородщини. Ми і цього року приводимо їх у порядок. Як і допомагаємо школам. Обласна влада вже виділила мільйон гривень на 4-ту школу міста. І ще виділимо стільки, скільки треба. Ми продовжуємо виділяти кошти і на 10-ту школу... Не бачу відповідних дій Ужгородської міської влади”, — сказав Іван Іванович.

    На прохання журналістів Іван Балога також прокоментував ситуацію, що склалася на Солотвинському солеруднику, навколо Ужгородської гімназії з приводу рішення міських депутатів про відчуження басейну, торкнувся земельних питань. Він чітко розмежував компетенцію обласної влади та правоохоронних органів. Кожен повинен відповідати за свої дії і працювати у рамках закону, — резюмував Іван Балога, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?
    Ужгородський БЮТ "дав задню" з референдумом по відкликанню мера Ратушняка і звинуватив журналістів у перекручуванні
    Ратушняк провів "вуличну" сесію Ужгородської міськради і просить захисту в ОБСЄ, Ради Європи, посольств європейських держав та США

    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Стаття 183. Перед обшуком або виїмкою слідчий пред'являє постанову особам, що займають приміщення, або представникові підприємства, установи чи організації, де проводяться обшук або виїмка, і пропонує їм видати зазначені в постанові предмети або документи, а також вказати місце, де переховується злочинець. У разі відмови виконати його вимоги слідчий проводить обшук або виїмку в примусовому порядку. Якщо особи, які займають приміщення, відсутні, постанова про проведення обшуку або виїмки пред'являється представникові житлово-експлуатаційної організації або місцевої Ради народних депутатів і обшук або виїмка проводиться в їх присутності.
    Проводячи обшук, слідчий має право розкривати замкнені приміщення і сховища, якщо володілець відмовляється їх відкрити. При цьому слідчий повинен уникати не викликаних необхідністю пошкоджень дверей, замків та інших предметів."

    Зрозуміло попереднім кобрам і дятлам? Чи може розжувати?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ні! Я таки розжую. Закон не знає такого випадку, щоб прокурор робив обшук чи виїмку без нікого. Сам! Навіть якщо на заводі нікого би не було, чи в якій лікарні, чи в казіно, то все рівно міську раду мали б залучити як владу на певній території. А ці бандити в погонах не впустили навіть мера в міськраду!!! І самі шастали і ламали двері, а може щось і крали.
    Скоти, бандити, яких треба на палю. Мукачівські начальники екс-міліції Чепак, екс-прокурор Бенца, новоспечений кагебіст Рахівський мали би сидіти за попередні злочини. 21 лютого, до речі, суд в Печерському суді по Чепаку і його банді. Падло сидітиме. 13 липня 2005 року №41-КО-076848/07 це документ, яким Юля взяла ситуацію з Чепаком під свій особистий контроль.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Щось не проглядається бажаючих обговорити результати героїчного захоплення Ужгородської міської ради під керівництвом ОДА . Зрозуміло, що сьогодні «герої» спочивають на лаврах, вважаючи, що вони провчили негідника. Але ж крім Ракушняка , там були прості звичайні і не винні чиновники, яких демонстративно принижували. Мене особливо дивує позиція ужгородців, які мають можливість доступу до Інтернету і, які не висловили жодної думки з цього приводу. Невже вони хочуть повернення часів, коли буде домінувати право сили, а не сила права ? Ця подія набула широкого розголосу, а тому вона має бути широко обговорена громадськістю, прокуратура області зобов’язана офіційно проінформувати ЗМІ про цю подію, адже ми бачили не адекватність дій силових структур. Необхідно, щоб організатори і виконавці цієї вистави, або спростували , або підтвердили , що це є спробою запровадження в області «сильної рука» для того, що б в майбутньому застосувати «передовий досвід» в межах України.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнхгаузен10.02.08 (19:27)

    Вітаю Давид!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А.злодія рату на нари бо недосидів.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Балога – це сатана. Ратушняк тим цінний для Ужгорода нині, бо він не дає Балозі сюди всунути свої загребущі воровські руки. Назови, Анонім, мені іншу людину, і я буду підтримувати її.
    Коли Рату тримали у Львові, то соціал-націоналістична партія (СНПУ) і Вільна профспілка після засідання Правиці (усіх правих партій Галичини) запропонували відкрити тюрму. Ратушняк сказав, що він не вийде, бо оце тоді і буде єдиний кримінал проти нього. Потім СНПУ влаштували пікет під хатою облпрокурора Ринажевського. Той задристав (бо в СНПУ справжні бендерівці) і Сергія через три дні випустили. Оце і вся історія з відсидкою Ратушняка на нарах. І Балога теж дристатиме. І Бенца, і Чепак, і Рахівський. Амінь

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнхгаузен
    10.02.08 (23:02). Погоджуюсь, але не знаю як би це діло (дристати) прискорити.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Народ, всі вони одинакові ! Правда, цього разу бютівці і балогівці спрацювали проти рати разом і скоординовано. Перші у визначений момент зробили потрібну заяву, а другі пішли війною проти рати. Але всі вони облажались, тому , що від цього рейтинг рати тільки зросте.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнхгаузен ты реальный имбецыл. Цитирование общеизвестных норм упк в отсутствие даных об обстоятельствах произведенных следственных действий точно указывают на Вашу ограниченость. Ведь эти обстоятельства могут вкорне изменить Вашу оценку законности действий милиции и прокуратуры.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В Подкарпатской Руси командовать с сентября 2008 года будут русины. Подкарпатская Русь - под международным контролем России и Германии!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    http://www.svitohlyad.info/dysydent.htm

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    дуже грамотно відповів Іван на питання усіх присутніх і при чому тут прокурори.Подебрій сам мент колишній.Не знав чим крити бо читае по ратиній бумажці.До речі володіє питаннями Ужгорода Іван прекрасно!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    провокатору (Геші) від Ратушняка не потрібно Мукачеву влізати в Ужгород,ми готові співпрацювати або ні.Шістки лісого не настроюйте Ужгородців проти Мукачева.У ВАс в Ужгороді достатньо кандидатир на мерів крім шизіка,поважних толерантних врівноважених профі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Послушай!все снималось и М-студио и 21 каналом.Думаю,они покажут все.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Покажут показуху,
    Напишут написуху,
    Скажут нескладуху –
    Потому что мало духу

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    .... є „відсутність діалогу”..., а що з вами п. Балога (молодший)вести ділог - працювати потрібно. Кожен має робити свою справу лиш би йому не мішали.
    .....„бажання попіаритися”. А, що п. Балога (молодший) у тебе такого бажання не має ? Може це ваша монополія ?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Молодец Иван! Конечно и сам не идеал, но по крайней мере то что на ублюдка рату удюалось смирительную одеть, и засадить на нары!!! :)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ....засадить на нары!!! :) Друже рано радуєшся. Потрібно розібратись: чи тут діє закон, чи просто п. Іван і К убирають свого конкурента. Так, що не бачу тут нічого молодецького.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    До не давнего времени в Ужгороде действовал закон раты! но с того момента, как он навсегда покинул Подкарпатскую Русь, закон потихоньку восстановится! Сейчас пересажают всех прихвостней Цирика,Мартина,Маерчика...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Это что-то новенькое! Балога говорит, что умеет дебатировань. Хочется послушать!
    ... А, ну конечно, сначала вперёд Балога запускает прокуроров, а потом он будет с вами дебатировать. От ублюдок!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ужгородські ублюдки заткніть пельку. Наша мукачівська братва буде командувати в Ужгороді.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я ні за тих, ні за тих, але гнати їх треба в шию всіх... Як їх припекло-так вони такі хорошенькі, пухнасті і не винні. Непускають їх бачте на роботу, а вони сердеги так рвуть працювати на благо народу. Смішно. Якщо у вас все в порядку, то чого боятись перевірок? Підкинуть мовляв дещо? Так є ж процедура опису і присутність певних осіб (заглядайте в закони України і хоч колись користуйтесь ними)...А от на земельний вііділ місьвиконкому і я вже готовий зробити напад-довели. Півтора року не можу добитись якогось результату по приватизації своєї земельної ділянки-нуль інформації, нуль роботи, хоча весь пакет документів там,і по закону такі справи розглядаються в місячний термін... Е, та що там говорити...Свора псів ви, а не порядні чиновники.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Согласен с Ужгородцем! Господа используют сми для собственных разборок и по барабану им, что о них думают жители того же Ужгорода. Коза ностра! Сицилия спрячется

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Двом попереднім глупим ужгородцям. Процедура обшуку і виїмки передбачає ОБОВЯЗКОВУ присутність власника житла чи представника держустанови. А Ратушняка не пустили в приміщення! Вони можуть шукати де хочуть, але в присутності власника. От і все. Що незрозумілі люди в погонах і в "цивільному" роблять в середині? Ганяють гроші з рахунків Ужгорода по анонімній системі клієнт-банк? Чому б і ні! Балога з 1998 по 2002 рік так ганяв гроші Мукачева по ночах (!) через Промінвестбанк. Це було встановлено УБОЗом.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    УЖгородецІ НЕ ГЛУПІ ,коли злодій ухиляється від слідчих дій,запрошуються сторонні особи(поняті)які присутні при обшуках та інших слідчих діях,що підтвержують своіма підписами.А ти німчура погана,може разом із своім подельником возив наркоту та зброю за кордон користуючись корочками та зараз хочеш захиститись.Ніколи не кажи ніколи та ніколи не думай ,що ти розумніший від інших.За твою брехню хай тебе покарає божа рука.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнхгаузен
    10.02.08 (14:10)п. Мала...й не потрібно бути таким самовпевненим і грубим.КПК передбачена процедура проведення обшуку і виїмки у присутності ОСОБИ (причому тут власник, ). Крім цього закон передбачає випадки проведення вказаних слідчих дій у відсутності особи проти якої проводитьтся ці слідчі дії... А взагалі відчувається втрата профнавиків... Пенсія о, що поробиш.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Завтра Бобков з Химинцем збирає у 8 годин ранку усіх робітників міськоі ради у великому залі де проведуть інструктаж непокори,та об"являть місто республікою шкід.