ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?

    25 квітня 2024 четвер
    242 переглядів
    Ратушняк С.М.

    Начальник закарпатської міліції генерал-майор Віктор Чепак назвав маячнею заяви мера Ужгорода Сергій Ратушняка про те, що міліція виконує замовлення керівництва Закарпатської ОДА. Міліція просто виконує свої службові обов’язки», йдеться у заяві Віктора Чепака. Про це сьогодні, 8 лютого,повідомили із ВЗГ УМВСУ в Закарпатській області.

    Проти посадових осіб Ужгородської міської ради прокуратурою порушено кримінальні справи через зловживання. Саме тому, на думку Чепака, Ратушняк та його оточення вдалися до «тактики нападу». Міліціонер стверджує, що міський голова намагається перешкодити слідству, тому й відправив працівників мерії у відпустку з 6 до 8 лютого «під виглядом дезинфекції». Інформація про замінування мерії розповсюджена самим же Ратушняком у корисних цілях, переконаний Віктор Чепак.

    Міліціонер повідомив ЗМІ, що всередині мерії працюють співробітники прокуратури, а міліція охороняє громадський порядок та забезпечує проведення слідчих дій.

    ****************************

    Джерела, близькі до Ратушняка, повідомили, що Ужгородський міський голова відбув вночі у "службове відрядження" за кордон..... Мабуть до ОБСЕЭ або ООН.

    ****************************

    ППРОКУРАТУРА УЖГОРОДА ВИМАГАЄ:



    - невідкладно вжити заходи для точного та неухильного виконання вимог законодавства щодо використання та охорони земель - негайно усунити допущені порушення вимог Земельного кодексу України - вирішити питання дисциплінарної відповідальності службових осіб управління майнової політики та відділу землекористування за грубі порушення вимог Земельного кодексу України.



    Прокуратурою міста Ужгорода із залученням спеціалістів Земельної інспекції в Закарпатській області проведено перевірку виконання на території міста вимог комплексу нормативних актів щодо регулювання земельних відносин. Зокрема, виявлено наступні порушення:

    - не забезпечено елементарної черговості у питаннях виділення землі громадянам для індивідуального житлового будівництва, що у свою чергу, за потурання міського голови та депутатів впливає на розподіл землі за принципами далекими від законності та інтересів громадян.

    - надання земель юридичним особам, проводиться міською радою оминаючи прозорі схеми прилюдних торгів.

    - грубі порушення вимог закону припускають службові особи Ужгородської міської ради та виконкому при підготовці та видачі рішень про передачу в оренду земельних ділянок.

    - в результаті незаконних та протиправних дій посадових осіб управління майном міста державі в особі Ужгородської міської ради заподіяно збитків в сумі 278,1 тис.грн.

    - безконтрольність працівників Управління майном міста Ужгородської міської ради та халатного ставлення останніх до виконання покладених на них посадових обовязків недоотримано фінансових ресурсів в сумі 734,6 тис. грн.

    - встановлено що посадові особи ТОВ "ГрандОЙЛ ДК" діючи умисно з корисливих спонукань з метою будівництва житлово-торгового комплексу самовільно захопили земельну ділянку розміром 4100 кв.м по Словянській набережній, а Ужгородська міська рада за поданням відповідного відділу міської ради проводить узаконення цієї земельної ділянки. Збитків заподіяно на суму 165 738 грн.



    ПРОКУРАТУРА ВИМАГАЄ:



    - невідкладно вжити заходи для точного та неухильного виконання вимог законодавства щодо використання та охорони земель

    - негайно усунити допущені порушення вимог Земельного кодексу України

    - вирішити питання дисциплінарної відповідальності службових осіб управління майнової політики та відділу землекористування за грубі порушення вимог Земельного кодексу України.



    Заступник прокурора міста Ужгорода А.Малинич
    Ужгородський БЮТ "дав задню" з референдумом по відкликанню мера Ратушняка і звинуватив журналістів у перекручуванні
    Ратушняк провів "вуличну" сесію Ужгородської міськради і просить захисту в ОБСЄ, Ради Європи, посольств європейських держав та США

    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода
    Ужгород: Мер Ратушняк таки влаштував грандіозний земельний дерибан. Головний бютівець-дружбан отримав землі на 1,5 млн доларів!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    рату - на нары

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    РАТА подался в бега, че ж он не обратился к избирателям если он белый и пушистый! Неужели потому и не обратился что проклят?Вор ратушняк проклят.
    http://bogakara.narod.ru

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Можу сказати тільки одне - всі можновладці однакові і ті хто зараз бореться за "справедливість" робив би те саме маючи доступ до державного ресурсу

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    История так похожа на маятник.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Да полное дежавю....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В Закарпатье власти цивилизованной нет, есть отдельные территории, контролируемые отдельными ОПГ, над которыми сидят кучка паханов, иногда что-то отбрасывающих в общак, именуемый бюджетом. Все они представляют только интересы своих " акционеров". То есть кланов. Фактически Закарпатье приватизировано группировками, которым наплевать на 98% населения. Как, отстаивать свои интересы. Многие для себя нашли только один ответ: через механизмы коррупции. Особо беспредельничает ОПГ РАТЫ (С.Ратушняка) мер Ужгорода С.Ратушняк,член городской фракции БЮТ Виктор Мартин,В. Цирик БЮТ, В.Танчинець БЮТ,М.Бадида БЮТ, П.Маєрчик БЮТ. Судья Домницкий В.В,начальник управления налогообложения физических лиц ГНИ в Ужгороде Юрий Сарай, прокуратура Ю.Тацюн, и целый ряд других "госслужащих по совместительству". Из наиболее известных следует выделить и ОПГ Тони Зелинского куда входят бывшие милиционеры депутаты, госслужащие.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    http://www.svitohlyad.info/dysydent.htm

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Люди Шуфрича пограбували офіс СДПУ(О) в Ужгороді з метою приниження Медведчука і Різака

    Саме до такого висновку ми прийшли, провівши невеличке журналістське розслідування. Нагадаємо, що напередодні виборів в Ужгороді з офісу СДПУ(О) були вивезені всі меблі, оргтехніка і навіть особисті речі секретаря обкому Івана Різака. Зважаючи на те, що правоохоронні органи не провели ніяких слідчих дій(а ми їх до цього закликали), ми вирішили цю резонасну подію не залишити поза увагою. Нам вдалося з’ясувати, що приміщення офісу належить ужгородській громаді і всі ці роки перебувало в аренді. Представляєте: Різак не пішов на те , щоб викупити привабливе приміщення в самісінькому центрі міста, а обмежився арендою. До речі, з 1998 року по 2004 рік ніяких боргів за аренду не було.

    Один з заступників секретаря повідомив нас, що ціна офісних меблів- приблизно п’ять тисяч доларів, а офісної техніки – приблизно п’ятнадцять тисяч. В ремонт офісу вклалося десятки тисяч доларів. Нагадаємо також, що в цьому приміщенні знаходилося кілька редакцій газет, які припинили своє існування після кількох обшуків в 2005 році та безкінечних перевірок податковою адміністрацією. Крім того, одну з кімнат субарендував з 1998 року(тоді ще секретарем обкому був Устич Сергій Іванович) Фонд підтримки науки. До речі, майно цієї організації зникло теж в невідомому напрямку.

    Насильне виселення офісу партії ми виключили з двох причин. Перша – договір аренди закінчувався не раніше 2012 року. Друга – нагадаємо, що міським головою в Ужгороді є Сергій Ратушняк. Відносини з ним у Різака у різний час були різними, проте в нас є підстави вважати , що таких кроків мер не здійснив би…

    Добровільно розірвав договір аренди в.о. секретаря обкому СДПУ(О) Дорошенко, що є помічником Шуфрича і президентом ФК "Закарпаття". За його ж командою все майно вивезено невідомо куди, в тому числі громадської організації і редакцій. Зважаючи на те, що приміщення обкому одразу ж захопила фірма, наближена до в.о. міністра МНС Шуфрича, стає зрозуміло, що Дорошенко не робив вищеназваних дій без вказівок свого шефа. Не було реакції і з боку київського керівництва партії. Таким чином, все стало зрозумілим. В бухгалтерїї обкому нас запевнили, що Шуфрич ніколи ні копійки не виділяв для покращення матеріально-технічної бази обкому. Тобто маємо справу з справжнісіньким рейдерством. Грошей багато в нашого земляка - політика, а моралі ніякої.

    А тепер згадаймо, з якою злістю топтали на очах у перехожих працівники шуфричівських фірм вивіску з надписом СДПУ(О). Стають зрозумілими слова нинішнього нардепа-регіонала: " Я вже виріс і нічого не боргую Медведчуку і Суркісу". А завдяки кому "виріс"? Чим ти тоді відрізняєшся від перевертнів з "балогану"?

    Може на це питання відповість хтось із сьогоднішніх соратників пана Шуфрича? Бо для себе ми на це питання вже відповіли.

    Юрій Русин
    http://svitohlyad.info/politika946.htm

    --------------------------------------------------------------------------------
    ОБСУЖДЕНИЕ:

    Защитнички Ризака: Политикантроп и маразматик Шурма и вор Шуфрич Оригинал статьи: http://politikan.com.ua/1.php?rej=1&idm=56593&idr1=1&idr2=0&idr3=0&kv_m2=0&kreg=&aleng=1 Политикантроп Лидеры таких партий, медленно остающиеся в одиночестве, как бы продолжают такими заявлениями собственное несогласие с логикой жизни, которая, впрочем, не обращает на них никакого внимания. Они более не интересны жизни. Хотя и сама жизнь в нашей стране не всегда интересна сама по себе, да и сама себе… Глубокая осень похожа на прохладное лето, и приближение зимы дает о себе знать запахом весны. Забытые партии периодически дают о себе знать громкими, но безосновательными заявлениями, указывающими на приближающийся маразм с запахом прошлогоднего сена и цвета неубранного колхозного поля… Лидеры таких партий, медленно остающиеся в одиночестве, как бы продолжают такими заявлениями собственное несогласие с логикой жизни, которая, впрочем, не обращает на них никакого внимания. Они более не интересны жизни. Хотя и сама жизнь

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пан малинич! До яких пір горват буде використовувати землі міськради і не плати ти нічого, а це 23 га! ДИБІЛИ ВИ

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пора прокурорам "аля МАЛИНИЧ" знати, що орендну плату і земельний податок контролює лише податкова служба держави Україна, а не Ужгородська міськрада. Прокуроре, ти би краще взяв податковий і земельний кодекс, а не сидів у джакузі з горватом

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    BREAKING NEWS: Ukraine Mayor Flees Amid Persecution Investigation

    UZHHOROD, UKRAINE (BosNewsLife)-- The mayor of Uzhhorod, a key-border town in Ukraine, has fled after special police forces surrounded his headquarters as part of an investigation into his alleged involvement in persecuting citizens, including Christians fighting corruption, witnesses told BosNewsLife Saturday, February 10.

    To read more here: http://www.bosnewslife.com/cis/ukraine/3424-breaking-news-ukraine-mayor-flees-amid#

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Народ ! Підскажіть (розскажіть ) з якою метою проводився обшук в міськраді.Наведені вище порушення, є просто смішні. Так, наприклад:
    - не забезпечено елементарної черговості у питаннях виділення землі громадянам для індивідуального житлового будівництва, що у свою чергу, за потурання міського голови та депутатів впливає на розподіл землі за принципами далекими від законності та інтересів громадян. Пояснюю для прокурорських - Земельним кодексом України та іншими законами НЕ передбачено встановлення черги, для осіб, котрі потребують, або претендують на земельну ділянку під житло;
    - надання земель юридичним особам, проводиться міською радою оминаючи прозорі схеми прилюдних торгів. Пояснюю, що надання земельних ділянок юридичним особам (можна давати землю в оренду , або продавати) Торги, аукціони, конкурси –це право , а не обов’язок міськради.
    По інших питаннях так званих зловживань, одні загальні формулювання - підозрюю, що такого самого ґатунку і два інші «порушення».
    Висновок: Якщо навіть і була кримінальна справа, то це була к/с по «факту». Судячи з двох попередніх пунктів «зловживан» - справа надумана;
    Отже, шановна Ужгородська громада , подібне , що це черговий наїзд, щоб розправитись з Ракушняком, або тримати його на гачку. При крайній необхідності, доблесна влада може спробувати провести операцію на подобі «Різак-2».

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Встановлено що посадові особи ТОВ "ГрандОЙЛ ДК" з метою будівництва житлово-торгового комплексу самовільно захопили земельну ділянку розміром 4100 кв.м по Словянській набережній, а Ужгородська міська рада за поданням відповідного відділу міської ради проводить узаконення цієї земельної ділянки.
    И это говорит прокурор?
    Это говорит идиот!!!
    Ибо в том что землю даёт миська рада ничего не должно быть удивительно.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вскрытие покажет. хто был прав!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    СРОЧНАЯ НОВОСТЬ: Украинский Мер Сбежал Во Время Расследования Прокуратуры

    УЖГОРОД, УКРАИНА (BosNewsLife)— Мер приграничного города Ужгорода, что на западе Украины, пустился в бега после того, как вооруженные милицейские войска окружили здание Городского Совета. Это акция стала звеном в расследовании "издевательств" мера над простыми жителями города, включая христиан, которые боролись с коррупцией, рассказали свидетели событий агентству BosNewsLife, в субботу 9 февраля.

    Далее читайте здесь: http://www.bosnewslife.com/russian/3426-----------#

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Відношусь до противників Рати(як опонент), але не можу сказати, що підтримую тих, хто організував проведення військовоих операцій в державних установах, як наприклад ужгородська мерія. Це поганий приклад дії іншої гілки влади. Щодо статті, запропонованої постом вище, то вона абсалютно тенденційна. Наприклад,Раті ставлять у вину корупцію , яка має місе в міліції, прокуратурі, судах. Але кожний в Україні і в Ужгороді знають, що ці структури знаходяться за межами компетенції ужгтородської мерії. Тепер про те, що Рата кудись втік. НЕхай би втікав, але кажуть, що він поїхав в Брюсель до Головатого (він тепер фивник), щоб роздути події навколо ужгородської мерії. Знаючи любов Головатого до Банкової, слід чекати цікавої реакції європейських структур. Так, що це тільки початок....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Він постійно іздить вивозить крадене за кордон.Бо скоро тут заберуть.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Наші закони прийняли такіж казнокради забувши про мораль.А ви і суд робите усе без моралі та закону,а за великі гроші.А людські сльози завжди повертаються до образника горем сім"і кривдника.У міський раді ніколи мера нема,а якщо з"явиться як почервеніло сонце у кімнатних шкарпетках підписати фінанси,веде себе зухвало по хамськи.Челять дивиться йому у рот очикуючи подачки.Історія повторюється ,ніяки гріхи не замолять найняті бабки в церквах,бо нема у вас совісті.Вифйдіть з барів на вулиці послухайте,що про цю мерію говорить люд.Обіцянки мера ужгородцям перейшли в особисту площину.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    проклятие сарая действует! И не только по рате. Всех из списка сарая скоро постигнет беда. В списке случайных и невинных нет.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ратушняк в Киеве. Завтра заседание фракции "Народная" и Литвин юЩенку тыкнёт носом в его дерьмо. Уже едут десятки автобусов на Киев на митинг. Один автобус с депутатом облсовета Анталом в Нижних воротах держит милиция. Народ может перекрыть дорогу.
    А в это время бандиты ганяют со счетов Ужгорода деньги через систему клиент-банк. Ворюги. А ужгородцы ковыряются в носе, пока их грабит мукачевский бандит

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ти не ужгородець,ти чортуган ратівський.Рата вже перегнав через кордони ужгородські гроші,за продані землі,за незаконну приватизацію за відкати за надані підрядникам роботи, награблені іншими шляхами гроші.А ти переживаешь,якщо його засадять то і ти залетиш.Іди в прокуратіру чистосердечно зізнайся.А автобуси це херня,може завтра у Киіві з"виться десяток автобусів проти мера безпредельщика.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Антал вже проіхав з районими "народниками",а Адамовський разом з Сербайло ще 4 мікріка з комунальниками направили до Киіва,тільки двірники Жеків,коммунтранса та ДеУ погодились за 500 грн.допомогати злодіям.Та охорона Рати в ними іде щоб не поразбігалися.Кажуть ,що у киіві будуть давати гроші безробітним та студентам щоб постояли пару годин перед владними будівлями.А Ужгород так і залишаеться грязнучий.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "А Ужгород так і залишаеться грязнучий". Слуха Ужгородець -4, та або лох, або таким себе хочеш показати. Я далеко не прихильник бандюка Рати, але той бандитизм, який було застосоівано відносно нього і міськради зокрема - осуджую.Рата і балоги- два сапоги пара. Але при тому вважаю , що Рата має право на захист будь-яким законним чином. Нехай вулиці прибирає балога із своєю адміністрацією, він же паралізу3вав мерію.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В Закарпатье власти цивилизованной нет, есть отдельные территории, контролируемые отдельными ОПГ, над которыми сидят кучка паханов, иногда что-то отбрасывающих в общак, именуемый бюджетом. Все они представляют только интересы своих " акционеров". То есть кланов. Фактически Закарпатье приватизировано группировками, которым наплевать на 98% населения. Как, отстаивать свои интересы. Многие для себя нашли только один ответ: через механизмы коррупции. Особо беспредельничает ОПГ РАТЫ (С.Ратушняка) мер Ужгорода С.Ратушняк,член городской фракции БЮТ Виктор Мартин,В. Цирик БЮТ, В.Танчинець БЮТ,М.Бадида БЮТ, П.Маєрчик БЮТ. Судья Домницкий В.В,начальник управления налогообложения физических лиц ГНИ в Ужгороде Юрий Сарай, прокуратура Ю.Тацюн, и целый ряд других "госслужащих по совместительству". Из наиболее известных следует выделить и ОПГ Тони Зелинского куда входят бывшие милиционеры депутаты, госслужащие.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Щось не проглядається бажаючих обговорити результати героїчного захоплення Ужгородської міської ради під керівництвом ОДА . Зрозуміло, що сьогодні «герої» спочивають на лаврах, вважаючи, що вони провчили негідника. Але ж крім Ракушняка , там були прості звичайні і не винні чиновники, яких демонстративно принижували. Мене особливо дивує позиція ужгородців, які мають можливість доступу до Інтернету і, які не висловили жодної думки з цього приводу. Невже вони хочуть повернення часів, коли буде домінувати право сили, а не сила права ? Ця подія набула широкого розголосу, а тому вона має бути широко обговорена громадськістю, прокуратура області зобов’язана офіційно проінформувати ЗМІ про цю подію, адже ми бачили не адекватність дій силових структур. Необхідно, щоб організатори і виконавці цієї вистави, або спростували , або підтвердили , що це є спробою запровадження в області «сильної рука» для того, що б в майбутньому застосувати «передовий досвід» в межах України.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ти не просто ужгородец,просто болтун Ужгород не убирали и до закрітия мерии мером на дезинфекцию.Понятно он хотел использовать отсутствие работников чтобы подчистить где он и его дельцы наследили ,но перестарался позвонив о другихделах не ожидал\\,что его будут защищать.И наверное дворники не собираются на работу в мерии, а в своих предприятиях.Грязь.грязь,и еще раз грязь.Рата за свои преступления персона нон-грата и не имеет права ни на что потому,что действует против Ужгорода.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнхгаузен
    09.02.08 (13:29)Згідний з вашим коментарем.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мюнгаузен це той голубий,якого сракою на ядро засадили або сам сів та отримав кайф.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ану тихо, бютівські шавки!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Народ, всі вони одинакові ! Правда, цього разу бютівці і балогівці спрацювали проти рати разом і скоординовано. Перші у визначений момент зробили потрібну заяву, а другі пішли війною проти рати. Але всі вони облажались, тому , що від цього рейтинг рати тільки зросте.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рейтинг рати? Це вже навіть не фантастика - це маячня. Рейтинг бандита, грабіжника, психа? Опохмеліться!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рейтинг рати? Це вже навіть не фантастика - це маячня. Рейтинг бандита, грабіжника, психа? Опохмеліться!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пішнах. У твоїх словах є здоровий глузд..
    Словяни завжди люблять, або жаліють тих кого "бють". Бючи рату, одночасно піднімають йому рейтинг.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Україна не берлога заберіть свого Балогу". – це кричать під Верховною радою. Ратушняк вже у парламенті говорить з головами фракцій.
    Ратушняк для міста купив спецмашини для прибирання. Їх навіть Львівяни у нас орендували. Коли це галичани у нас щось просили? Рата організував оплату за прибирання. І хто платить, у того чисто. А Балога з Ужгорода зняв 12 млн. гривень з бюджету 2008 року. Мукачеву додав 15 млн. А ви дебіли мовчите. І хочете, щоб щось робилося в місті, ремонтувалося і прибиралося.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ужгородці у цій ситуації мають стати на захист рати, від клану балоги, а після цього і з ратою. Якщо вдасться барвистим зламати рату (котрий фактично є останнфм форпостом від барвистої чуми)- тоді Закарпаття перетвориться в "удельное княжество " балог.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Чомусь мені здається, що Балога загримить за грати раніше за Рату. І посадить Балогу його нинішній соратник Луценко, коли буде міністром МВС при премєр-міністрі Турчинову і президенті Тимошенко

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В земельних питаннях по тихоньку зловживають в кожній міськрайраді України. Але не всяке зловживання є кримінальним і не завжди є підстави проушувати кримінальні справи. У Києві чомусь не порушують справ проти Черновецького -тому, що там балога йому кришу. А тут балоги вирішили, що Ужгород пора прибрати до рук. Всі ці обшуки, не що інше, як намагання знайти хоть -який небудь компромат на рату. Правильно говорить Пішнах 11.02.08 (09:00)і Виборець 11.02.08 (11:59), а то скоро Ужгород перетвориться в Мукачево. Необхідно вибирати із двох зол -менше. Рата є меншим злом для Ужгорода.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    мюнгаузену: полнЫй идиот как раз ты, или невежда

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    відсутність інформації породжуює різні чутки а більше домисли. адреса для аноніма про 23 ГА безкоштовного користування. Тільки лінивий або глухий не чув про такси встановлені Ратою - Мартином - Ціриком для законного оформлення землі. http://zik.com.ua/ua/news/2007/06/14/78561

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    З усіма погоджуюсь, що Ратушняк і К сво... і под..... , і тд і тп. Але сьогодні стоїть питання про завершення остаточної узурпації влади в Ужгороді і цілому на Закарпатті однією із політичних сил-НУНС. Ратушняк давно стоїть кісткою в горлі Балоги, а тим більше ставши мером ця біль посилилась. Для того, щоб провести вибори , необхідне рішення ВР України. Але, на 100% переконаний, що коаліція не піде на дострокові вибори мера Ужгорода, тому , що контрольована Балогою частина каоліції не проголосує за за таке рішення. Отже, не буде правових підстав для проведення виборів. Залишається інший вихід - спочатку скомпроментувати Ратушняка з відстороненням його від виконання своїх обовязків (можна арештувати, можна змусити виїхати за межі України...), а потім Указом Президента, на вакантне місце призначчити свою людину "тимчасово виконуючим обовязки". Ось ця фігура і буде розкручуватись ОДА на посаду мера Ужгорода, щоб у кращі часи прийняти участь у виборах уже на "загальних підставах". Але навіть, якщо і буде реалізовано сценарій «виконавчого обов’язки» - Ужгород чекає доля Мукачева.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Пішнах. У твоїх словах є здоровий глузд.. Словяни завжди люблять, або жаліють тих кого "бють"
    Так і є: дуже любили Лазаренка. тепер дуже люблять Різака...:) Пішнах всі ви...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Суки їм мало Мукачева. Все Закарпаття задолбали своїми кролдячо-пітьовськими рожами

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У Мукачеві в дитсадки завозять продукти з "Барви". Наприклад, яйця там по 90 коп. Це при тому, що на базарі по 56 коп. Ви думаєте Балога тільки при повені таке витворяв. Директори шкіл і садочків і зараз його проклинають як чуму. В Мукачеві зарплати нижчі, ніж в Ужгороді, а ціни в супермаркетах – вищі. І там тільки "Барва-маркети"

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Правильно, Ужгород для барви непоганий ринок збуту своїх продуктів, а там хазяйнує рата. Конкуренція,дикий захід..

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Более 500 закарпатьцев во главе с ратой сегодня митинговали в Киеве под СП. Нехило и быстро организовали.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я.думаю під усіма цими ніками сидять пару нянятих іміжмейкерів,найнятих за невеликі гроші і несуть бурду.Рата для міста Ужгорода велике зло.Ті хто йому допомагає знищувати ужгородців будутьнаказані разом з ним.Усі хто його захищає обманюючи ужгородців будуть прокляті.А це почнеться завтра коли почнуться у них неприємності та горе.Зарубайте собі на носі писакі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пацаны!на фото не Ратушняк,свсем не похож или больной сейчас,постарел может заболел?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На сайті сидять дві ратиці - Подебрій і Федченко, і поливають брудом всіх, хто не з Ратою, а Рату вилизують

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Бютовские шавки Любка и Шекета, и ратушняковские - Подебрий и Федченко засрали уже весь нет

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Это вы Чепаком и прокурорами засрали

    Сторінки