ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Каратисти Мукачівського СКК "Сінай" знову на висоті!

    17 мая 2024 пятница
    57 переглядів

    Днями в Мукачеві пройшов турнір на Кубок Закарпаття з карате-до, що є гарним продовженням традиції, започаткованої СКК «Сінай», який є представником Закарпатської обласної федерації Шото-кан карате-до в Мукачеві.

    Серед учасників змагань, а це більш як 80 спортсменів з Ужгорода, Іршави, Виноградова і, звичайно, Мукачева, з самого початку вирував справжній бойовий дух. Ефектно виступили такі спортсмени, як Михайло Дзямко, Андрій Дзя-мко, Андрій Шаповалов, Роберт Мікла, Олександр Журавський, Станіслав Мельник, Валерій Дячук, Сергій Єгоров, Юлія Єгорова, Володимир Левіцкі.

    Спробувати свої сили прийшли навіть зовсім юні спортсмени, які тільки починають свої кроки в карате, але вже мріють про великі перемоги і навіть завойовують їх. Свої перші перемоги на татамі вибороли: Мартін Матл, Адам Пархомчук, Андрій Попович, Юрій Шаленик, Михайло Журавський, Ілля Шелест, Богдан Шевак і багато інших юніорів.

    Привід до гордості за спортсменів нашого міста додає ще і факт здобуття командою СКК «Сінай» першого місця у кубку області з карате-до. Цим особливо порадували свого тренера Романа Маслигана.

    Олена БАТЛУКОВА
    Мукачево є одним із центрів карате-до на Закарпатті
    Додому спортсмени з закарпатського Мукачева привезли "золото" та "бронзу" чемпіонату України з шотокан карате-до
    Золото чемпіонату України привезли додому каратистки Закарпаття
    В Ужгороді східні єдиноборства роблять західними

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору