ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево є одним із центрів карате-до на Закарпатті

    17 мая 2024 пятница
    56 переглядів

    Карате-до, один із популярних в наш час видів східних єдиноборств в Закарпатській області, має давні традиції. По всій області високо кваліфіковані тренери проводять заняття з юнаками, та дівчатками, розвиваючи в них хоробрість, чесність і справедливість, зміцнють їх здоровя, покращують спортивну майстерність.

    Місто Мукачево є одним із великих центрів розвитку цього виду спорту. Одним із кращих тренерів Мукачева є Президент обласної федераціїї карате Шотокан, майстер спорту України Роман Михайлович Маслиган, якого юні спортсмени СКК ”СІНАЙ” вибрали “Почесним президентом клубу”.

    Він всіляко сприяє розвитку карате-до в місцевій школі №1, заохочує дітлахів до занять спортом., організовує спортивні змагання різного рівня. Спортсмени Романа Михайловича є одними з кращих за підсумками поточного року в Закарпатській області. і посіли почесне 2 місце в огляді конкурсу спортивної майстерності серед різни спортивних клубів фізкультурно оздоровчої спрямованості, поступившись тільки спортсменам з клубу орієнтування "Товариш".

    Обласна федерації карате-до Шотокан підвела підсумки роботи за “2006-2007р навчальний рік”. Федерацією було організовано та проведено Кубок України (м Мукачево), Чемпіонати області та міста на весні 2007р (м Мукачево), та багато навчальних семінарів з карате-до. Збірна області брала участь в Чемпіонаті України (м Миколаїв), в міжнародному турнірі “Кубок Чорного моря” м.Одеса, в Чемпіонаті Європи 2007 в м Донецьку. Також була учасником семінару за участю віце президента світової організації JKS Танаки Такенорі.

    Зараз спортсмени федерації готуються до кубку України, котрий має пройти в грудні в м.Донецьк.

    Олена БАТЛУКОВА, Глас народа
    Закарпаття: У бій ідуть одні дівчата!
    Додому спортсмени з закарпатського Мукачева привезли "золото" та "бронзу" чемпіонату України з шотокан карате-до
    Золото чемпіонату України привезли додому каратистки Закарпаття
    В Ужгороді східні єдиноборства роблять західними

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ага, особенно дети 6-ти лет ))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И как прежде эти клубы являются центрами подготовки пополнения "бойцов" для местных бандформирований.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я думаю що це дуже добре що в закарпати є клуби по вост единоборствам але їх дуже мало в г.тячив жодного а я б дуже хотив займатися але немае можливості і крім мене е багато бажаючих!