ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська влада розпочала новий виток війни проти обласної влади (Доповнено)

    19 мая 2024 воскресенье
    59 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", сьогодні, 13 червня, в обласному центрі Закарпаття відбулося чергове засідання сесії Ужгорродської міської ради. Зокрема було ухвалено три рішення: два звернення до Президента України Віктора Ющенка зі скаргою на обласну владу, а також ще одним рішенням було скасовано свідоцтво про право власності Закарпатської облради на Ужгородську міську друкарню.

    Пресу про засідання сесії знову не повідомляли. Як розповів кореспонденту ЗІКу представник фракції НУ депутат міськради Олег Диба, самих обранців про сесію поінформували учора ввечері.

    З його слів, були присутні усі депутати на чолі з мером Сергієм Ратушняком.

    Що стосується заяв, то примірники тексту депутатам не надали, тільки головам фракцій, голосування відбувалося ісля того, як звернення зачитали. Рішення стосовно міської друкарні Олег Диба вважає протизаконним: "Міська влада не може анулювати свідоцтва, вона може лише звертатись із подібним проханням, — зазначив депутат. І додав — Замість пошуку компромісу з обласною владою міська йде на загострення. Обидві заяви прикриті нібито інтересами громади, а насправді спрямовані на війну з обласною владою".

    У такий спосіб, вважає О.Диба, мер хоче підняти втрачений рейтинг. Він також зазначив, що «Наша Україна» за ці рішення не голосувала.

    ***

    Зі слів прес-секретаря Ужгородської міської ради Олега Подебрія, рішення зараз перебувають на підписі у мера і невдовзі будуть оприлюднені.
    В ужгородського мера Ратушняка — "нова любов": він "забажав" міську друкарню!
    Новий готель для мера Ратушняка важливіший, ніж захист Ужгорода від паводків
    Скандально відомий мер Ужгорода Сергій Ратушняк "очолив" рейтинг проекту газети "Неділя" "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття", "генсек" Віктор Балога — лише другий
    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    цікаво ........коли вже той Рата угомониться ....щось таке пригадую що він вже раз хтів забрати адмінбудинок.....передати його на баланс міста і продати .....тепер друкарню а наступний раз ...захоче чиєсь приватне помешкання ......шановні ужгородці то вже шось треба робити з тим нашим золотеньким Ратулькою....а то йому все мало і мало