ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ужгородського мера Ратушняка — "нова любов": він "забажав" міську друкарню!

    19 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    На сьогоднішньому засіданні Ужгородської міської ради було прийнято рішення про скасування свідоцтва про право власності Ужгородської міської друкарні Закарпатською обласною радою. Як говориться у рішенні, свідоцтво скасовується «у зв’язку з порушенням процедури здійснення державної реєстрації та оформлення свідоцтва про право власності на об’єкти нерухомого майна».Рада також доручила комунальному підприємству «Ужгородська міська друкарня» прийняти майно у повне господарське відання та зобов’язала БТІ анулювати державну реєстрацію.

    Таким чином, Сергій Ратушняк, що пробував "прибрати до рук" друкарню ще за своєї першої мерської каденції і дотепер не припиняє спроб це зробити. Слідом за іншою нерухомістю на території міста. Достатньо лише згадати передачу у міську комунальну власність аптек і адмінбудівель. Якщо так піде й надалі, не буде дивним, коли незабаром керована С.Ратушняком міськрада ухвалить рішення про передачу місту усієї нерухомості обласного центру, а відтак і всієї області.

    Як повідомив ЗІА «Простір» депутат Закарпатської обласної ради та головний редактор газети «Новини Закарпаття» Віталій Ящищак, на балансі якої нині знаходиться приміщення друкарні, депутати міськради не мали права приймати таке рішення. За словами Віталія Ящищака це питання може вирішити лише суд. Справа по міській друкарні вже два місяці розглядається у Закарпатському господарському суді. Тому нинішнє рішення міських депутатів є нічим іншим спробою тиску на суд.
    Новий готель для мера Ратушняка важливіший, ніж захист Ужгорода від паводків
    Скандально відомий мер Ужгорода Сергій Ратушняк "очолив" рейтинг проекту газети "Неділя" "Топ-50. Найвпливовіші люди Закарпаття", "генсек" Віктор Балога — лише другий
    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода
    Мер Ужгорода Ратушняк продовжує знищувати міські площі, сквери і газони...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Городскую типографию – городу!!! Удивительно, но в этой фразе что-то режет слух "репортёрам".
    А что касается Ящищака, то он придурок, передайте ему, что суд не выдаёт правоустанавливающие дркументы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Этот Ящик хочет провести с балогой приватизацию нашей городской типографии вот и орет.
    Успокойся, браток.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мова йде не про міську друкарню, а про двоповерхове приміщення адмінбудівлі поруч, де знаходиться редакція "НОвин Закарпаття". Ось цього ласого кусочка і захотілося Раті. Відс*се!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Атар! При всём, при том, как говорится. Газеты госадминистраций через три года будут переданы в собственность реально редакторам. так гласит закон. И так Балога в Ужгороде сворует админздание типографии для мукачевской звиздобратии. Как говорил мой друг Шекспир – Вот в чём вопрос!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цю будівлю будувала друкарня, а тепер "Новини Закарпаття" хочуть їх звідти виселити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Друкарня має окреме приміщення і, навіть, окремий вхід. Мюнхгаузену: Я за те. щоб передати приміщення колективам редакцій. Але що можна буде передати, якщо Рата зараз хапне це приміщення? До ващого відома, Балога міг взяти це приміщення, коли воно пустувало. Але не взяв, а переселив туди "Новини". І ніколи не робив жодного кроку щодо прихватизації цієї споруди. А Рата робив, робить і, очевидно, робитиме й далі. Доки його не вгамують. Так що, не треба перекручувати правду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кічковський недавно подарив усім редакціям компютери. Усім тим газетам, які скоро "роздержавлять", а недержавним – нич. Де логіка? Хоча логічніше б було працювати зі справжніми газетами, а не з тими, котрі протягом трьох років згідно закону мають ліквідувати.
    Отак і з приміщенням, у котре баблога вселив "Новини Закарпаття".
    А я розкажу де тут логіка! От Атар каже, що Балога міг взяти адмінкорпус. Як??? Так як Ося Бендер купляв в Кара-Кумах літак – "заверните мне в ленточки с целофаном"? Ні! Так не робиться. А робиться через когось, під ЩОСЬ. От і появився на горизонті вірний холуй барвоклану Ящищак. Далі – справа техніки...
    Але йому скоро зроблять "чемодан - вокзал - Мукачеве". І не тільки йому.