ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий готель для мера Ратушняка важливіший, ніж захист Ужгорода від паводків

    19 мая 2024 воскресенье
    42 переглядів

    Для будівництва чергового готелю в обласному центрі Закарпаття нинішній мер Ужгорода Сергій Ратушняк не знайшов іншої земельної ділянки, окрім як площі в Боздошському парку, яка з 1998 року довела свою ефективність як польдер для скидання надлишку води під час паводків.

    Свого часу його радили зробити спеціалісти обводгоспу, адже правобережна частина міста в районі ПАДІЮНу неодноразово зазнавала підтоплення. Очевидно, нинішньому меру однаково – хай ужгородці плавають, тим більше, що під це можна вимагати чималі суми коштів із загальнодержавної скарбниці і потім «ефективно» їх використовувати.

    Цікаво, чи знають інвестори, яким виділили ділянку для будівництва готелю, що її засипають не просто ґрунтом – туди втрамбовують сміття?

    Хоча сміття вже стало ознакою Ужгорода – щодня, навіть ближче до полудня, такі купи можна побачити в самому центрі міста. Сам же парк нині теж не у найкращому стані.

    Остови давно не лагоджених лавок фактично зникають у чагарниках.

    Дякувати Богу, поки що не сталося трагедії на підвісному дерев’яному мосту, який веде в парк, хоча тут дуже люблять гасати підлітки на велосипедах.

    Та, власне, нащо меру перейматися такими «дурницями» - очевидно, Сергій Миколайович чекає, кому б можна було вигідно продати увесь парк з його проблемами. Що ж, для цього варто було стати мером, підсумовує "Мукачевo.net".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Откуда такая инфа? Просто слободе наблевать охота?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru