ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Міс Україна-2007" Ліка Роман не збирається пов’язувати своє майбутнє із модельним бізнесом

    05 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    Володарка титулу «Міс Україна-2007» ужгородка Ліка Роман запевнила журналістів, що не збирається пов’язувати своє майбутнє із модельним бізнесом. Натомість бачить себе у соціальній роботі, хоча не відмовляється від пропозицій знятися у рекламі. Про це учора, 12 грудня, вона повідомила під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі реформ.

    "Міс України-2007" Ліка РОМАН.

    Красуня повернулася із Китаю, де брала участь у конкурсі «Міс світу». Дівчина не увійшла до фіналу і прокоментувала «звинувачення» у надмірній скромності так: «Я така, якою я є, а журі, напевно, більше оцінили інші якості інших дівчат». Дівчина переконана, що внутрішня краса все ж є визначальним критерієм краси. За її словами, не усі конкурсантки звертали на це увагу, проте вибір журі не засуджує, покладаючись на їхній смак.

    Ліка підтвердила, що наступний конкурс «Міс світу» відбудеться в Україні. Красуня впевнена, що у нас свято вдасться провести навіть краще і достойніше, аніж у Китаї. Власний досвід Ліка пообіцяла передати наступниці, оскільки для неї самої багато завдань були несподіваними, інформує "ЗІК".

    ***

    До перемоги на конкурсі "Міс Україна – 2007" Ліка Роман працювала в одній з ужгородськх перукарень, де її помітила клієнтка – Наталія Ворона, екс-дружина Нестора Шуфрича, член Національного комітету «Міс Україна».

    Конкурс «Міс світу» проходив 1 грудня 2007 року в Пекіні. Представниця України до фіналу не потрапила, однак, вона ввійшла до TOP-20 найкрасивіших фігур конкурсу. На конкурсі Україну представляла Ліка Роман, студентка Інституту міжнародних відносин Ужгородського державного університету, що виграла титул Міс Україна в квітні 2007 року.
    Ужгород: Завтра із журналістами після повернення з Китаю зустрінеться "Міс України-2007" Ліка Роман
    "Мисс Украина–2007" закарпатка Лика Роман о прошлом, настоящем и будущем
    "Красуні Закарпаття" підтримають переможницю конкурсу "Міс Україна-2007" Ліку Роман на конкурсі краи в Китаї
    "Міс Україна – 2007" до перемоги на конкурсі працювала в перукарні міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору