ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ведмідь розтрощив будинок закарпатських лісорубів...

    20 мая 2024 понедельник
    56 переглядів

    Минулої неділі на Закарпатті лісник Великолопухівського лісництва Мирослав Фоштерюк робив звичний обхід закріплених за ним лісових масивів. Оберігаючи «золото Карпат» від самовільних рубок, він у вихідні приглядає ще й за побутовим будиночком лісорубів в урочищі Голиця, аби нечесні люди не позарилися на їхні нехитрі пожитки.

    Підійшовши того дня до дерев'яної споруди, пан Мирослав вжахнувся від побаченого: двері хижини лісорубів були вщент розтрощені, вікно вибите разом із рамою, обідній стіл і ліжка понівечені, пошматовані спецівки робітників, а рештки розбитого посуду розкидано по всій кімнаті. Поруч із будиночком у безладі валялися смерекові, тисові, - букові, дубові, кедрові, ясенові, вільхові, березові, соснові та ялинові колоди, які ще вчора були посортовані, акуратно складені в окремі штабелі та підготовлені до транспортування на нижній склад підприємства. Досвідчений лісівник відразу зрозумів, що вчинити такий погром не зміг би навіть український богатир Василь Вірас-тюк разом з усіма своїми друзями-силачами, а «почерк» нахаби явно вказував на його ведмежу силу. Щоправда, клишоногі у цих краях не водяться уже давненько, і про їхні «викрутаси» місцевий люд встиг призабути.

    Незважаючи на те, що скромний кордонний будиночок, у якому мешкає родина М.Фоштерюка, розташований високо в горах, у ньому є усі блага цивілізації: холодна і гаряча вода, холодильник, супутникове телебачення, факс. Віднедавна, завдяки сприянню програми євроспільноти «Лісоруби без кордонів», з'явився у лісника й Інтернет, і саме «блукаючи» закарпатськими сайтами, довідався він про недавній розбійний напад клишоногого вуйка на колгоспних телиць на полонині. Тож сумніву не було - до лісорубів на Голицю навідувався той самий невгамовний бурмило, що днями провказався на Полані.

    Як поінформував нас єгер М.Дроботя, мисливці, які вже було загубили ведмежий слід, дуже зраділи, отримавши e-mail від М.Фоштерюка. Не зважаючи на піднятий окремими ЗМІ недоречний галас, вони готові цього разу поквитатися із зухвальцем, пише "Фест".
    Закарпаття: До вовчих розбоїв додалися ще й ведмежі!..
    Ужгород: Перед готелем "Інтурист-Закарпаття" поставили крилатого ведмедя
    Душова для карпатського ведмедя

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Здається, "Фест" перейшла від безнадьоги на регулярні "качки". По-перше, про того ведмедя, що нібито телицю задер, вони інфу з пальця висмоктали, про це вже писали. Відповідно, і це по-друге, вигаданий ведмідь навряд чи би міг реальні колоди розкидати. По-третє, одним ганьба передруковувати неперевірену "лажу", а іншим - ту "лажу" гнати з номера в номер. Одні "гігантські хробаки" чого варті. Хлопці з "Фесту" - для тупих жартів у пресі існує 1 квітня, і баста!