ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що робити з "Преміксом" на Закарпатті?

    28 апреля 2024 воскресенье
    19 переглядів

    21-22 квітня в Закарпатті з робочою поїздкою перебувала група Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України.

    У понеділок голова облдержадміністрації Олег Гаваші зустрівся з першим заступником голови Комітету, народним депутатом Миколою Шершуном.

    Під час зустрічі обговорювалось надзвичайно важливе для області питання – що робити з небезпечними відходами, передусім сумнозвісним "Преміксом", а також хімічними засобами захисту рослин, утилізація яких розпочалася минулого року, але через відсутність фінансування з початку цього року припинилась. Йшлося також про розвиток заповідної справи в Закарпатті.

    Після зустрічі в облдержадміністрації члени робочої групи відвідали Берегівський район, де побували в місцях безпосереднього зберігання "Преміксу".

    У вівторок в облдержадміністрації відбудеться засідання робочої групи Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України, на якому розглянуть зазначені питання, повідомили "Репортеру" в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    Україна веде перемовини про повернення в Угорщину хімічних відходів "Премікс", складованих на Закарпатті
    Скільки ще "Премікс" загрожуватиме здоров’ю населення Закарпаття?
    Жителі закарпатського Мужієва заблокували колону вантажівок із скандальним "Преміксом"
    Закарпаття: Населення Берегівщини готується до акції непокори. Через злощасний "премікс"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору