ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кріль влаштовує Єдиний Центр у Криму

    17 мая 2024 пятница
    24 переглядів

    Голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин підтвердив факт переговорів про підтримку створення партії "Єдиний центр" в Криму."Розмови на цю тему з представниками Єдиного Центру в мене були. Йшлося про можливі форми участі в реалізації цього політичного проекту на території Криму", — прокоментував Куніцин в інтерв’ю "Дзеркалу тижня" свою участь в становленні "Єдиного центру".

    При цьому він спростував інформацію щодо пропозиції з боку Банкової про його вступ до новоствореної партії. "Таких конкретних пропозицій не надходило, оскільки це було б некоректно щодо НДП, в лавах якої я перебуваю мало не з дня її заснування", — заявив Куніцин.

    На питання про те, чи може НДП приєднатися до проекту "Єдиний центр", Куніцин заявив: "Гадаю, що за певних умов може. Однак це необхідно добре продумати та обговорити на загальнопартійному рівні".

    За інформацією "Дзеркала тижня", в АРК також йде активне формування відділень ГО "Фонд розвитку громадянського суспільства", лідером якої є народний депутат Ігор Кріль. Кримське відділення фонду очолює Сергій Пастушок, який також є членом політради "Єдиного центру".

    Заява партії "Єдиний Центр" щодо виборів у Києві
    Ігор Кріль очолив нову партію "Єдиний Центр"
    "Единый центр": Тимошенко изменила НУ-НС с Шуфричем

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору