ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заява Голови Єдиного Центру І.Кріля

    17 мая 2024 пятница
    29 переглядів

    «Я вітаю заяву В’ячеслава Кириленка» так прокоментував голова Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль вчорашню заяву голови фракції НУНС В’ячеслава Кириленка про ініціювання скликання загальних зборів коаліції, на яких мають бути обговорені кроки БЮТ, що можуть призвести до проблем діяльності коаліції.

    Нам подобається, що нарешті наші колеги по фракції почали відстоювати виборців, які голосували за наш блок. «Наша Україна – Народна самооборона» - самодостатня фракція, а не безвідмовний сателіт фракції БЮТ, яка є нашим партнером по коаліції в парламенті.

    Ми – рівноправні партнери і повинні діяти, узгоджуючи кожну свою позицію. Це невірно, коли БЮТ за підтримки нашої фракції вирішує свої інтереси, коли вони співпадають з інтересами наших виборців з одного боку, а з іншого боку домовляється і голосує разом з Партією Регіонів, коли фракція НУНС займає позицію, що не відповідає інтересам БЮТ. Або ми партнери, або давайте чесно скажемо про свої цілі.

    Такі кроки ведуть до недовіри між партнерами і можуть призвести до непоправних наслідків. Для чого ми формували коаліцію? Не тільки для того, щоб Юлія Тимошенко стала прем’єр-міністром. Я думаю, що це не могло бути метою створення коаліції. Якщо хтось думає по-іншому, то він має чесно заявити про це.

    Єдність коаліції може бути забезпечена лише відвертою і чесною позицією партнерів. Щодо проблемних питань мають прийматись консенсусні рішення. Якщо ж немає єдиного бачення розв’язання проблемних питань – ми не повинні про це мовчати, адже замовчувати проблеми – це потурати розвалу коаліції.

    Ми з колегами по Єдиному Центру завжди наголошували на такій позиції.

    Тому ми підтримуємо позицію політради блоку «Наша Україна-Народна самооборона».

    Прес-служба Єдиного Центру

    Коалицию формировали не только для того, чтобы Тимошенко стала премьером - Игорь Криль

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені не подобається, що Бют, дійсно, вирішує лише свої проблеми, їй до лампи, чи спроможний перемогти її кандидат Турчинов, але всіма своїми силами його заставляє йти, а він ні риба,ні мясо. А чому разом не працювати на того,хто має більший рейтинг.
    А пан Томенко чомусь думає,що він і Юля - це Україна. Дурниця це.Самі свої,якщо їх можна так назвати, проковтнуть Україну,втратять нормального Президента, а самі сядуть в лужу. Так вам і треба!