ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три викрадені картини знайшли по "гарячим слідам"

    02 июня 2024 воскресенье
    45 переглядів

    Два пейзажі й один натюрморт "сподобалися" двом закарпатцям...Недільного ранку житель закарпатського м.Іршава відвідав будинок своїх батьків, який після їхньої смерті він доглядає. Чоловік одразу ж помітив, що на стінах відсутні картини. Хтось викрав два пейзажі та один натюрморт. Для чоловіка ці картини були дорогою згадкою про його батьків. Про крадіжку він повідомив по телефону 02.

    Оперативний черговий Іршавського райвідділу капітан міліції Федір Лендєл негайно організував виїзд слідчо-оперативної групи на чолі з в.о.начальника Іршавського РВ УМВС підполковником міліції Володимиром Лізанцем. Одночасно про викрадення картин було проінформовано всі міськрайвідділи та пости ДАІ області.

    Слідчо-оперативна група ще працювала на місці події, як надійшло повідомлення від працівників УДАІ УМВС про те, що на посту у с.Заріччя зупинено для перевірки автомобіль марки ВАЗ-2103, на задньому пасажирському сидінні якого виявлено картину, походження якої власник автомобіля гр. Л. та пасажир гр. К. пояснити не можуть. Звісно, що слідчо-оперативна група, отримавши таку інформацію, виїхала на місце затримання крадіїв. Дійсно, на задньому сидінні автомобіля ВАЗ-2103 під ковдрою знаходилась викрадена у іршавця картина. Також було встановлено, що крадіжку скоїли гр. Л. з с.Кам’янське та гр. К. з м.Іршава. Вмілими діями майора Алли Пожарової та старшого лейтенанта Сергія Зінича було встановлено, що дві інші картини злочинці залишили у гр.М. для оцінки.

    Іршавським РВ УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу.

    Віта ГОРЗОВ, капітан міліції, ВЗГ УМВС у Закарпатській області-"Відомості міліції"
    Закарпатье: У руководителя района украли 13 картин
    Сім картин замінено на підробки в адміністрації ВАТ "Патент" в Ужгороді!
    З оселі жителя закарпатського Мукачева зникли 100 тисяч форинтів, 9 тисяч гривень і десять картин
    Закарпатські мисливці за раритетами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору