ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Злочинний світ процвітає на залізницях Закарпаття

    18 мая 2024 суббота
    52 переглядів

    В Ужгороді відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних органів Мукачівського та Ужгородського транспортних регіонів, а також Ужгородської дирекції залізничних перевезень.

    Фахівці обговорили інформацію Ужгородського транспортного прокурора Олександра Кудільчака про стан профілактики правопорушень і злочинів на транспорті за 2007 рік.

    У зв’язку із фактами крадіжок та хуліганства, правоохоронці дійшли висновку, що слід забезпечити повне огородження парків залізничних станцій, приміщення квиткових кас, товарних контор тощо. Протягом минулого року працівниками станцій спільно із транспортною міліцією було проведено 428 рейдів, за результатами яких затримано 914 сторонніх осіб, з них оштрафовано 415 осіб та попереджено 499.

    Представники транспортної прокуратури свідчать, що перевірки на транспорті (за фактами розкрадання технічних засобів, вантажів, будов колії, сигналізації та зв’язку) проводяться формально. Водночас громадські формування охорони порядку часто самоусуваються від запланованих чергувань, замість того, аби стати надійною перепоною контрабанді на прикордонних передавальних станціях, повідомили "UA-Reporter.com" в Ужгородській транспортній прокуратурі.
    З початку року на Львівській залізниці потяги травмували 22 громадян, в тому числі 10 — смертельно
    Підліткова злочинність на території залізничних станцій "зачіпає" прокурорів Закарпаття
    Закарпаття: У прикордонному Чопі ліквідовано вогнище підвищеного гамма-випромінювання
    Через купи сміття в Ужгороді не зупинятимуться потяги!..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору