ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МЕРІЯ УЖГОРОДА ЗАМІНОВАНА!? Площа Поштова оточена спецпідрозділами міліції та МНС

    14 мая 2024 вторник
    48 переглядів

    Згідно офіційної версії, яка надійшла від керівника прес-служби Ужгородської міської ради Олега Подебрія працівники міської ради були сьогодні 6 лютого відправлені у відпустку до п’ятниці 8 лютого, у звязку з карантином та відповідно проведенням дезинфекції та дератизації в приміщенні міської ради по площі Поштова.

    Сьогодні пообіді працівники спецпідрозділів МВС та МНС оточили будівлю мерії, оскільки їм було повідомлено про замінування будівлі міської ради. Представники правоохоронних органів утримуються наразі від коментарів.

    Станом на 16.00 ситуація не змінилася.

    Цьому передували наступні події:

    - Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк звернувся до Президента України, Прем’єр-міністра України, МВС України, Генеральної прокуратури, керівництва Верховної Ради України та голів комітетів та фракцій із скаргою на Ужгородський міськвідділ та Закарпатський обласний відділ міліції.

    - 4 лютого спеціалістами КП “Уж-тепло” проводилося планове встановлення лічильників теплої води для приміщення Ужгородської гімназії, що є на балансі управління освіти міста, і приміщення критого басейну міської дитячої спортивної школи водних видів спорту. Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції ці роботи, з незрозумілих причин, були зірвані, а начальника першого району КП “Уж-тепло” було заарештовано.

    - працівниками міліції арештували керівника комунального підприємства “Румб” Гулянича В.В., якому інкримінують отримання хабара.

    - заступник губернатора Іван Балога звернувся до прокурора області з проханням надати правову оцінку діям міської ради, повідомляє Ужгород.net.ua.

    Ратушняк поскаржився Ющенкові та Тимошенко на Балогу. Той, в свою чергу, на Ратушняка - прокуророві!
    Жах на вулиці Корзо, або в Центрі Ужгорода в квартирах ростуть дерева, а владі Ратушняка — байдуже...
    ВАТ "Закарпатгаз": Звинувачення мера Ужгорода Сергія Ратушняка безпідставні!
    Мешканці "Великої Рафанди" в Ужгороді вимагають від мера Ратушняка припинити її забудову

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Старая песня,как только кого то из Раты шестерок заберет милиция и начинает подбираться к нему - начинаются заминирования и письма президенту.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нічого на прикладі Чернігова за незаконну видачу землі,підлог пресадять усіх.