ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Інтернет–центр для людей з обмеженими можливостями відкрився в бібліотеці міста Мукачево

    06 мая 2024 понедельник
    40 переглядів

    У Мукачівській центральній міській бібліотеці ім.О.Духновича відбулося відкриття Інтернет – центру для людей з обмеженими можностями. Щиру вдячність на адресу Мукачівського міськвиконкому та особисто народного депутата України В.В.Петьовки висловила директор бібліотеки О.А. Стадник та представники міських громадських об’єднань, благодійних фондів, які опікуються людьми з обмеженими можливостями.

    Просторе приміщення з усіма зручностями, 12 робочих місць обладнаних сучасними комп»ютерами, 10 з яких придбані за фінансової підтрмки Василя Петьовки – це гарний дарунок міської влади до Міжнародного дня інвалідів.

    Присутній на урочистому відкритті Інтернет-центру в.о. міського голови, секретар Мукачівської міської ради З.З.Ленд»єл, підкреслив, що мукачівська влада і надалі буде наповнювати реальними справами підтримку тим категоріям мукачівців, які її найбільше потребують, адже ця ділянка роботи мусить бути пріоритетною для кожного відповідального працівника, кожної людини.

    Цього ж дня, в міській бібліотеці було проведено «круглий стіл», присвячений Міжнародному дню інвалідів, під час якого заступник міського голови М.М.Лабош, начальник управління праці та соціального захисту населення Д.І.Попп, інші відповідальні працівники міськвиконкому інформу вали керівників громадських об»єднань про пророблену роботу, плани на майбутнє, а також мали можливість вислухати слушні зауваження та пропозиції, спрямовані на подальше покращення роботи з мешканцями міста, які мають особливі потреби, повідомили ЗІА "Простір" з відділу внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору