ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Митники заперечують інформацію про затримання великої партії наркотиків на угорсько-українському кордоні на Закарпатті

    01 июня 2024 суббота
    57 переглядів

    На офіційному сайті Державної митної служби України розміщено офіційне повідомлення такого змісту:

    "Доводимо до Вашого відома, що 04.12.07 р. на одному з Інтернет-сайтів було розміщене інформаційне повідомлення під назвою «На україно-угорському кордоні затримано велику партію кокаїну», у якому розповідається начебто про попередження спроби нелегального ввезення в Україну через митний пост «Тиса» Чопської митниці великої партії наркотичних речовин. Звертаємо Вашу увагу на те, інформація розміщені на цьому Інтернет-сайті не відповідає дійсності. Факту виявлення вказаної партії наркотичних речовин у терміни вказані в інформаційному повідомленні працівниками Чопської митниці не зафіксовано."

    ***

    4 грудня з посиланням на один із сайтів інтернет-видання України і зокрема Закарпаття поширили інформацію, що, начебто, співробітники Чопськой митниці наприкінці листопада зупинили спробу транспортування крупної партії наркотичних речовин через україно-угорський кордон.

    У повідомленні зокрема йшлося про те, що вантаж кокаїну і марихуани був виявлений співробітниками митного посту "Тиса" при огляді автоколони, що перевозить устаткування для одного з українських авто-промислових підприємств. За інформацією достовірного джерела, наркотики були виявлені в упаковках кондиціонерів, призначених для установки на нових автобусах, що виробляє ЗАТ "Завод комунального транспорту" (колишній Львівський автомобільний завод).

    До цього у 2007 році на Чопській митниці нелегальне перевезення наркотиків було виявлене лише одного разу, і її масштаб не йде ні в яке порівняння з вантажем адресованим підприємству братів Олега і Ігоря Чуркиних. У п'яти фурах митники виявили в загальній сумі близько 500 кг наркотичних речовин.

    За припущеннях фахівців, можливо, що ЛАЗ в схемі постачання міг використовуватися Чуркіними як перевалочний пункт на шляху наркотиків до Росії.
    Закарпаття: 500 кілограм кокаїну та марихуани везла через українсько-угорський кордон автоколона з 5 вантажівок!
    Ужгородська митниця звинуватила ICTV у непрофесійності та необ’єктивності

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору