ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Грабіжники зі зброєю напали на сім’ю Балог в Ужгороді!

    09 мая 2024 четверг
    57 переглядів

    Як уже повідомлялося сьогодні зранку, в суботу, 24 листопада, із квартири народної артистки України Клари Балог, 79 років, на вулиці Високій в Ужгороді грабіжники винесли чотири картини закарпатських художників Свалявчика, Керечанина та Борецького.— У суботу по сьомій вечора ми з чоловіком, — розповідає Клара Федорівна, — дивилися теленовини, коли у двері подзвонили. Василь навіть не спитав, хто там. Ми ніколи не питали, бо наш мікрорайон елітний: тут живуть тільки працівники облради, університету, культурного середовища, — пояснює жінка. — Чоловік відчинив двері й двоє здорованів у масках вдарили його по голові чимось важким. На крики я вибігла в коридор. Злодії наставили на мене два пістолети, окровавлений чоловік почав мене захищати.

    Доки 83-річний Василь Балог боровся із нападниками, Клара Федорівна вибігла на балкон.

    — Біля нас розташований відділок міліції, — зазначає жінка. — Я покликала правоохоронців. Однак за п’ять хвилин злодії встигли винести з квартири картини.

    Василя Балог відвезли до лікарні.

    Два тижні тому Клара й Василь Балог відсвяткували діамантове весілля. Артистка досі є солісткою обласної філармонії. Чоловік, колишній звукорежисер та співак, нині на пенсії, інформує Сніжана Русин, "Газета по-українськи".
    Ужгород: Народну артистку України Клару Балог пограбували у власній квартирі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору