ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Команда Ужгородської гімназії "Вхід у змінному взутті" здобула звання переможця на фестивалі КВН "Жарт-Птиця-2007" в Одесі

    28 апреля 2024 воскресенье
    56 переглядів

    Осінь – час готуватись до Одеси, це знає кожний КВНщик. В кінці вересня – на початку жовтня тут традиційно проходять наймасовіші всеукраїнські фестивалі КВН. Починають дитячі та юнацькі команди з фестивалю «ЖарТ-Птиця», а продовжують дорослі фестивалем «Жемчужина у моря».

    Команда Ужгородської ігмназії
    Команда Ужгородської ігмназії "ВХІД У ЗМІННОМУ ВЗУТТІ".

    Традиційні фестивалі Асоціації «КВН України» цього року вперше проходили не в одеській «Молодій гвардії», а за 70 км від Одеси, в курортному селищі Затока, на базі пансіонату «Рута».

    Фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-Птиця-2007», який проходив з 27 по 30 вересня, зібрав 22 колективи шкіл, гімназій, технікумів та коледжів. Наш край представляла команда ужгородської гімназії «Вхід у змінному взутті», яка виступила на високому рівні і здобула звання переможця фестивалю.

    Учасниками дорослого фестивалю «Жемчужина у моря-2007» стали 104 команди КВН. Вперше за всю історію фестивалів приїхали команди з усіх регіонів України – 24 областей, АР Крим, міст Київ і Севастополь. За 4 ігрових дня, з 3 по 6 жовтня, зіграно 14 відбіркових, 3 кубкових гри і чемпіонат по розминці. Володарем Кубка Веселого Народу стала команда «Ілліча-ча» з Маріуполя, Кубок Призерів дістався харківській «Першій столиці», а ось з головним трофеєм – Суперкубком, який традиційно розігрують між собою переможці трьох основних турнірів Асоціації «КВН України», на цей раз сталася цікава історія – його довелося ділити на двох. У приголомшливій по емоційному напруженню грі чемпіон України «Екстрімал» з Полтави і переможці Студентської ліги «АКУли пера» з Києва набрали однакову кількість балів, отже на церемонії нагородження було вручено два кубки.

    Ужгород на фестивалі представляли 4 команди: «Не ПоНяЛ», «Перелом» (медфак УжНУ), «Радянська жінка» та збірна команда УжНУ «Тяп-ляп». Найкраще виступили «жінки», яки стали переможцями відбіркової гри.

    За підсумками фестивалю сформовано склади ліг Асоціації «КВН України» на новий сезон. Збірна команда УжНУ «Тяп-ляп» отримала запрошення грати в Студентській лізі України.

    А вже за тиждень стартує новий сезон Закарпатської ліги КВН. Запрошуємо всі команди КВН, а також всіх, хто хоче грати, в неділю, 21 жовтня о 12:00 в СЦД «Ювентус».

    Гала-концерт «Старт нового сезону» відбудеться 23 жовтня о 19:00.
    В Ужгороді пройшов фінал Кубка Закарпатської ліги КВН
    В Ужгороді пройшов фінал ювілейного, 10-го, Чемпіонату Закарпатської ліги КВН
    Сьогодні в Ужгороді — фінал чемпіонату КВН 2007 року
    Сьогодні в Ужгороді розпочинається фестиваль-семінар "Школа КВН"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору