ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через закарпатське КПП в Україну намагалися ввезти отруйні ліки!

    11 мая 2024 суббота
    58 переглядів

    Працівники митного поста „Тиса” Чопської митниці попередили незаконне ввезення в Україну 120 пігулок та 40 капсул лікарського засобу, який Міністерство охорони здоров’я України відносить до сильнодіючих та отруйних.

    Ліки намагався ввезти до країни наш співвітчизник, який у легковому автомобілі „Ford Focus” пасажиром повертався з Іспанії. Для перетину кордону водій та пасажир автомобіля обрали смугу спрощеного митного контролю „зелений коридор”.

    Під час здійснення митного контролю ручної поклажі та легкового автомобіля працівники митниці виявили не заявлені при усному опитуванні та не вказані у митній декларації упаковки зі 120 пігулками „Adolonta retard” та 40 капсулами “Tradonal retard”. Ліки знаходилися в поліетиленовому пакеті, що лежав у дорожній валізі. Цю валізу пасажир автомобіля пред’явив для митного контролю разом з особистими речами.

    Обидва препарати виготовлені на основі лікарського засобу „Tramadol”. Цей препарат медики відносять до отруйних лікарських засобів, який підлягає предметно-кількісному обліку в закладах охорони здоров’я, що здійснюють діяльність з обігу отруйних та сильнодіючих засобів. Громадяни можуть перевозити такі ліки через кордон тільки за наявності відповідних документів, які підтверджують необхідність їхнього прийому, та у кількості, розрахованій на час перебування в країні. Тому пігулки та капсули митники вилучили для проведення експертизи, а по факту порушення митних правил склади відповідний протокол, повідомили в прес-службі Держмитслужби України.
    Синдром залежності, або На Закарпатті прогресує мода на стимулятори

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору