ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На КПП "Ужгород" у громадянина Словаччини знайшли марихуану, заховану в одноразових серветках

    03 июня 2024 понедельник
    56 переглядів

    Цими вихідними ужгородськими митниками спільно з працівниками УСБУ в Закарпатській області затримано українця, який хотів перевезти через українсько-словацький кордон 10 г маріхуани, майже 1г гашишу, а також спеціальний пристрій для подріблення наркотиків.

    29-річний чоловік, який повертався до Чехії, де працює директором однієї із техстанцій, під час усного та письмового опитування на митному посту “Ужгород” заявив інспекторам, що нічого забороненого не переміщує. Проте митники вирішили провести огляд особистих речей молодика. Яке ж було їхнє здивування, коли в сумочці для документів в упаковці серед одноразових серветок вони знайшли пакетик із “травкою” зеленого кольору (маріхуана) з характерним запахом, а в одній із кишень тієї ж сумочки лежав ще один пакетик з речовиною коричневого кольору (гашиш). Перевіряючи одну із дорожніх сумок, “віднайшовся” і млинок зі слідами наркотиків. Проведений експрес-аналіз за допомогою спеціального набору підтвердив, що виявлена речовина є наркотичним засобом “канабіс”. Відтак порушник визнав, що виявлені наркотики належать йому.

    Згідно переліку наркотичних засобів психотропних речовин маріхуана та гашиш стоять перші в списку, обіг яких строго обмежено. Отож, на підставі ст. 352 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, а “канабіс” загальною вагою 11г та пристрій для подріблення наркотиків митниками вилучено.

    Вікторія СЕНГЕТОВСЬКА, прес-секретар Ужгородської митниці
    В Ужгороді "беркутівці" пов’язали автонаркоманів
    Закарпатські "нарковоїни" за 8 місяців ц.р. "перекрили" весь минулий рік...
    Понад 2 кілограми марихуани вилучено на Закарпатті
    Синдром залежності, або На Закарпатті прогресує мода на стимулятори

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору