ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В інтернеті з’явився сайт КРУ в Закарпатській області

    06 мая 2024 понедельник
    46 переглядів

    Як повідомили в Контрольно-ревізійному управлінні в Закарпатській області, за адресою http://www.kru.zakarpattya.net запрацював сайт управління.

    Усі відвідувачі ресурсу зможуть отримати на ньому інформацію про роботу контрольно-ревізійного управління в Закарпатті, про його підрозділи, про планові перевірки, завдання та цілі, якими керується служба у своїй роботі.

    На цьому інформаційному ресурсі також розміщена інформація про конкурси, які проводить КРУ, в тому числі про оголошення на заміщення посад. Також на сайті управління можна задати запитання, що стосуються; КРУ, отримати відповіді, роз’яснення від спеціалістів контрольно-ревізійного в тому числі щодо тендерних процедур.

    На сайті КРУ в Закарпатській області розміщена інформація про прийомні дні та контактні телефони керівництва обласної служби, а також номер телефону „гарячої лінії" Звернутися за цим номером можна протягом робочого часу й повідомити про факти, які, на вашу думку, свідчили б про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, про бездіяльність чи неправомірні дії працівників ДКРС.

    Нагадаємо, КРУ в Закарпатській перевіряє всі факти, які стосуються нецільового та незаконного використання бюджетних коштів, у тому числі незаконного списання, нарахування зарплат тощо, повідомляє прес-служба КРУ в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору