ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

9-річна ужгородка Габріела Довганич стала найчарівнішою дівчинкою світу (Оновлено)

    04 мая 2024 суббота
    32 переглядів

    Габріела вперше заявила про себе рік тому на конкурсі краси в Донецьку, отримавши звання «Маленька королева України». І ось тепер перемогла на Всесвітньому турнірі міні-красунь «Синдерела» («Попелюшка») в США.

    Габріела ДОВГАНИЧ.
    Габріела ДОВГАНИЧ.

    Габріела Довганич живе з мамою Надією і своїм коханим йоркширським тер'єром Чарлі в звичайній ужгородській квартирі. А ось вчиться найкрасивіша дівчинка планети в елітній школі. Батько маленької красуні Олександр Суханов - відомий закарпатський байкер і бізнесмен - живе окремо. Проте саме він умовив Габріелу прийняти участь спочатку в українському, а потім і в усесвітньому конкурсах краси для дівчаток.

    «Я не сумнівався, що моя Гобіка - найкрасивіша! - розповідає Олександр Суханов. - Тому без роздумів витратив на переліт до Америки і проживання там 10 тисяч доларів. І, звичайно, сам поїхав з нею!»

    Разом з нами до Лас-Вегаса прилетів і мій старший син (від першого шлюбу) 15-річний Сашко - він вирішив допомогти сестричці виступити з танцювальним номером, який називався «Сон» і був виконаний в національних українських традиціях, передає «Комсомольська правда» - Україна».

    У конкурсі брали участь 450 дівчаток в чотирьох вікових групах. У своїй категорії (7-9 років) Габріела була 76-ою. Але стала першою!

    «Я просто їхала взяти участь, подивитися, - розповідає сама Габріела. - А дівчатка там всі були красиві! Ніхто не сварився. Більше всього я спілкувалася з міні-міс Болгарії - ми розуміли один одного без знання англійської мови. А з іншими доводилося «розмовляти» руками, показувати різні фігури. Чесно кажучи, ми з татом навіть не чекали, що я виграю. А зараз я така рада!»

    «Але більше всіх зраділа матуся - вона мене всю зацілувала, коли я повернулася. Сказала ще, що якщо б навіть я і не виграла - все одно я найкрасивіша», - говорить вона.

    З Лас-Вегаса Габріела привезла корону і стрічку з написом «Міні-міс Чарівність». А ось грошової премії дівчинці не дали, зате запросили на конкурс краси «Міні-міс Азії», який в грудні пройде в Сінгапурі. Але Олександр Суханов говорить, що вони навряд чи поїдуть - потрібно вчитися!
    Дев’ятирічна закарпатка Габріела Довганич повернулася з Лас-Вегасу з нагородою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    грошам всюди двері відкривають з посмішкою