ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Група нелегалів з Дагестану затримана поблизу українсько-словацького кордону

    02 июня 2024 воскресенье
    39 переглядів

    Десятьох нелегальних мігрантів із Дагестану затримав сьогодні після півночі за 10 метрів від кордону зі Словаччиною прикордонний наряд застави „Павлове” Чопського загону.

    5 дорослих та 5 дітей віком від року до десяти пробиралися на територію сусідньої держави, аби, за їхніми словами, осісти в одній з країн Євросоюзу.

    Відконвойовані на заставу нелегали - громадяни Російської Федерації - розповіли, що переправлення з Дагестану для них організував знайомий на ім’я Алі. В Україну вони прибули мікроавтобусом та 10 днів проживали в приватному будинку в Ужгороді. Людина, що переводила їх через кордон, весь час ховала обличчя під капюшоном, а тому упізнати провідника, якому вдалося втекти, затримані не зможуть. Прикордонники ж переконані, що ним міг бути тільки хтось із місцевих.

    Із січня по червень нинішнього року співробітники Державної прикордонної служби України затримали під час незаконного перетинання кордону 495 громадян Російської Федерації, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Сьогодні вночі на Закарпатті затримано 18 нелегалів, із них вісім дітей
    Ужгородського адвоката засудили за переправку нелегалів до Європи
    Сьогодні — День прикордонника України
    Двоє жителів Ужгорода перевозили чотирьох сомалійців-нелегалів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору