ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські очільники БЮТу не переймаються тим, що на них нажалілись Юлії Тимошенко

    02 июня 2024 воскресенье
    42 переглядів

    "Не в компетенції керівництва обласної організації реагувати на такі звернення", — сказав сьогодні в коментарі ЗІКу щодо Звернення закарпатських депутатів від БЮТ рад різних рівнів до Юлії Тимошенко, в якому висловлено недовіру обласному керівництву партії, заступник голови Закарпатської облорагнізації партії «ВО "Батьківщина" Андрій Сербайло.

    «Ми вже прореагували, я маю на увазі бюро обласної організації, на певні дії депутатів від БЮТ певних рад. Ми вже дали свою оцінку їхнім діям і ще раз давати її немає сенсу», — зазначив він.

    2 червня депутати-бютівці на партійному зібранні ухвалили звернення до лідерки блоку Юлії Тимошенко, в якому висловили недовіру обласним керівникам: голові Олександру Кеменяшу та заступнику Андрію Сербайлу, звинуватили їх у розколі організації. Вони також висунули вимогу виключити їх з виборчого списку блоку до ВРУ та включити до нього осіб, яких буде обрано облорганізацією пізніше.

    31 травня депутати Ужгородської міської ради ухвалили рішення, згідно з яким повноваження ради перейдуть до виконкому у випадку зокрема застосування норми про імперативний мандат.

    Раніше, 18 травня, бюро обласної організації ВО «Батьківщина» ухвалило рішення виключити зі списку партії депутатів фракції БЮТ Ужгородської міської ради. Одна з причин — участь фракції в непрозорому розподілі земельних ділянок в місті.

    6 квітня фракція БЮТ Ужгородської міської ради взяла участь у голосуванні щодо розподілу земельних ділянок, яке відбулося у закритому режимі після оголошення про закриття засідання сесії. Одним із пунктів цього голосування на той час керівник фракції БЮТ в міській раді Василь Цірик начебто отримував в оренду ділянку на набережній міста комерційною вартістю понад 1 млн доларів, повідомляє ЗІК.
    Закарпатські БЮТівці звинуватили своїх очільників Кеменяша та Сербайла у змові з Бродським
    "Асенізатором" обізвав нардепа від БЮТ Олександра Кеменяша міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк
    Закарпаття: Ужгородські депутати-вигнанці з БЮТ кажуть, що про земельний "дерибан" нічого не чули, що вони хороші і їх виключили неправильно
    Ужгородська "Батьківщина" залишилася "без голови"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору