ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Депутати від БЮТу в обласній раді розглядають участь колег із Ужгородської міськради у земельному "дерибані"

    19 мая 2024 воскресенье
    45 переглядів

    Станом на 15 годину 27 квітня відбувається засідання депутатів від фракції БЮТ у Закарпатській обласній раді, де вони розглядають дії своїх колег в Ужгородській міській раді, зокрема їх участь у непрозорому голосуванні земельних питань після закриття засідання сесії 6 квітня, повідомив прес-секретар Закарпатської обласної організації «ВО «Батьківщина» Іван Колодій.

    Колодій також зазначив, що наразі невідомо, кого ж призначать головою ужгородської партії «Батьківщина» натомість звільненого нібито за власним бажанням Павла Федаки.

    Так само поки що невідомою є й реакція керівництва обласного БЮТ, зокрема заступника голови Андрія Сербайла, на звинувачення у свою адресу Павла Федаки.

    26 квітня екс-керівник міської організації партії у публікації в тижневику «Фест» закинув керівництву БЮТ приватизацію партійної структури, що може призвести до розколу партії в Закарпатськвій області, повідомляє ЗІК.
    Пігулки від ілюзій, або Як "земельне" голосування скинуло маску опозиціонерів із облич БЮТівців в Ужгородській міській раді...
    На "таємній вечері" ужгородські БЮТ, "Пора" і "Регіони" роздерибанили близько 20 га землі обласного центру Закарпаття загальною ринковою вартістю понад 100 млн.грн.!
    Ужгород: Мер Ратушняк таки влаштував грандіозний земельний дерибан. Головний бютівець-дружбан отримав землі на 1,5 млн доларів!
    Розподіл землі в Ужгороді — таємниця за двома печатями...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору