ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройде фестиваль еротичного мистецтва "Березневі коти-2"

    09 мая 2024 четверг
    23 переглядів

    З 28 по 30 березня в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль еротичного мистецтва ЕротАртФест «Березневі коти-2». Перший фестиваль еротичної літератури відбувся торік у стінах Ужгородського Національного університету. Акція виявилася такою успішною, що організатори вирішили зробити її традиційною і загальноміською, повідомив голова неформального об’єднання митців та культурологів «Культурне братство» Олександр Гаврош.

    Фестиваль стартує 28 березня у кав’ярні «Candy club» .Цього вечора тут відбудуться «New Kreo» — еротичні читання молодих авторів (Андрія Любки, Валентина Кузана, Віка Коврея та інших). Особливим пунктом позначені гості з Тернополя – Тарас Орлюк та Степан Хміль. Також вперше в Ужгороді буде показано мистецтво бодіарту .

    Наступного дня буде презентація першої збірки Андрія Любки «Вісім місяців шизофренії», а ввечері у барі «Снек» — акція «Old Kreo» — читання метрів закарпатської еротики (Василь Кузан (Іршава), Олександр Гаврош, Михайло Рошко, Сергій Федака, Іван Петровцій). А також виставка еротичних робіт художниці Олени Кондратюк.

    Завершиться фестиваль акцією «The Best Kreo» – неформальною презентацією альманаху «Творчість джинсового покоління». А також – еротичним графіті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ... голова неформального об’єднання митців та культурологів «Культурне братство» -
    він же прес-секретар
    єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашика
    Олександр Гаврош.

    Оце так фалічний символ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ще голова неформального об’єднання митців та культурологів «Культурне братство» Олександр Гаврош повідомив, що він метр закарпатської еротики. Хотілося б побачити цей метр його еротики в натуральному вигляді:) Цікаво, чи готовий він його вже зрештою продемонструвати. А то все вірші, вірші.... Давай, браток, ризикни!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олександр Гаврош... Іван Петровцій -
    нарешті разом! Зійшлися сіамські близнюки антикультури краю! Г+Г!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо вірити авторові, то його "метр" - то цілий тромбон. Певно, таким тромбоном і русинів можна мочити - во ім"я Господа і України

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    та перестаньте ви гаврош нормальний пацан і на відміну від"коментаторів" хоч шось робить і організовує