ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево: Цьогоріч за перший квартал 2006 року до місцевих податківців надійшло 59 письмових звернень громадян

    21 мая 2024 вторник
    39 переглядів

    До Мукачівської ОДПІ за перший квартал 2006 року надійшло 59 письмових звернень, з них 58 заяв та одна скарга. П’ятдесят звернень було розглянуто відділом реєстрації та обліку платників податків, в основному з питань відмови від ідентифікаційного номера.До відділу зв’язків з громадськістю, засобів масової інформації та масово-роз’яснювальної роботи Мукачівської ОДПІ з початку року надійшло чотири звернення щодо надання роз’яснень. Таку кількість звернень та одну скаргу розглянуто фахівцями відділу оподаткування фізичних осіб.

    Якщо характеризувати звернення громадян за їхнім соціальним станом, то за перший квартал податковим органом отримано 14 звернень від пенсіонерів, 5 – від підприємців, взагалі не зазначено стан заявника у 39 зверненнях. Протягом першого кварталу 2006 року, крім відмови від ідентифікаційного номеру, порушувались питання про сплату податку з доходів фізичних осіб, питання пов’язані з адмініструванням місцевих податків і зборів та фінансово¬-господарською діяльністю СПД.

    За три місяці 2006 року на прийомі у начальника та інших посадових осіб Мукачівської ОДПІ побувало 20 громадян, 18 платників податків звернулось до заступників начальника інспекції, начальників структурних підрозділів.У зв’язку з проведеною роз’яснювальною роботою з платниками податків, як через ЗМІ так і безпосередньо при зустрічах в трудових колективах, а також за рахунок своєчасної підготовки та оновлення стендів відповідними матеріалами, кількість особистих звернень значно зменшилась в порівнянні з відповідним періодом минулого року.



    За інформацією Мукачівської ОДПІ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору