ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Збройні бандформування на Закарпатті утримує нардеп Ратушняк?

    01 июня 2024 суббота
    66 переглядів

    Ужгородські бригади “бойовиків” (близько 30 осіб) під началом “Трактора” і “Молдавана” нині перебувають “на матрасах” у громадській приймальні Закарпатської обласної організації Народної партії України, яка знаходиться на виробничій базі по вул.Щедріна, 146. Даний факт підводить до деяких невтішних висновків-запитань: чи не свідчить це про те, що в регіоні вже розгорнуто широкомасштабну підготовку нового сценарію парламентських виборів 2006 року? Однак чомусь не віриться в те, що подібний “сценарій” з озброєним до зубів криміналітетом схвалений головою Народної партії України, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином. Якщо ні (чи “так”?), тоді виходить, що керівник закарпатських енпістів напряму підставляє свого партійного патрона, використовуючи вивіску НПУ для досягнення виключно своїх базарних інтересів.До речі, останній тезис підтверджують і події поточного тижня. У середу на АЗС поблизу с.Кам’яниця Ужгородського району три автомобілі блокували автомобіль з працівниками ВАТ “Ужгородське АТП 12107”. Як результат, внаслідок застосування вогнепальної автоматичної зброї троє людей з пораненнями різного ступеню тяжкості потрапили до обласної лікарні в м.Ужгороді (За деякою інформацією, яка просочилася в місцеву пресу, збройний напад на працівників ВАТ "Ужгородське АТП 12107" скоїли бойовики з угруповань «Трактора», «Ліси» і «Молдаванина». Для українського загалу повідомляємо, що СП «Спедітор», фактичним господарем якого є нардеп Ратушняк, нині судиться з ВАТ “Ужгородське АТП 12107”, намагаючись повернути собі найбільший речовий ринок Закарпаття, що знаходиться по вул.Краснодонців в Ужгороді.).

    Ви гадаєте, що закарпатська міліція негайно затримала нападників? Аж ніяк! Натомість правоохоронці на чолі з начальником обласного карного розшуку п.Машікою вриваються в обласну лікарню й насильно забирають звідти трьох поранених працівників ВАТ «Ужгородське АТП 12107». Людей з вогнепальними ранами упродовж доби тримали по різних кабінетах Ужгородського райвідділу міліції, намагаючись вибити у них «зізнання» в тому, що це вони, а не ті, що їх оточили й стріляли на АЗС у Кам’яниці, виступили ініцаторами.

    Як стало відомо «КПЖ», цей «сценарій» розборок нібиото на грунті переправлення за кордон азіатських нелегалів нав’язав начальнику УМВС у Закарпатській області Юрію Рахівському сам п.Ратушняк при особистій зустрічі вчора по обіді.

    Найняті бойовики з угруповань «Ліси» й «Трактора» мають за мету просто залякати працівників ВАТ «Ужгородське АТП 12107», які здійснюють ринкову діяльність на базарі по вул.Краснодонців.

    "Клуб професійних журналістів"
    ДО УВАГИ МІНІСТРА МВС пана ЛУЦЕНКА! Стрілянина на закарпатській АЗС(оновлено)
    Ужгородський ринок на Краснодонців було заблоковано

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Лисий" він же Рата таки не втримався від збройних "розборок" за базар!!! І невже Литвин перед тим, як приймати його у фракцію не вивчив походеньок нардепа по попереднім фракціям звідки він вилітав як пробка. Спаплюжив "Єдність" Омельченка в області, підставивши Сан Санича під час виборів у 2002 році.
    До речі!!! До уваги п.Януковича!!! за день до нападу бойовиків Ратушняк з Ледидою пиячили на "Золотій горі", яка належить п.Ледиді!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прочитав "Трибуну"(блуду)№39 і на соьр.10 знайшов відповідь на питання "Хто ж стріляв у охоронників ?". Дир."Спедитору" Борисенко (призначений туди Ратушняком) заявляє :"...змушує нас неодноразово попереджати про застосування інших, ..., засобів захисту приватної (Ратушняка) власності. Проте такий крок може спричинити до небажаних наслідків" !!! Небажані наслідки (стрілянина) ми вже маємо, а міліція товче поранених.?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода з Цапом не знають уже що робити бо на них ніхто уваги не звертає. Вони неуловимі Джо бо їх ніхто не ловить. Хлопці ідіть до тих есдеків у палатки жити, що ж ви Різака не захищаєте. Він же вас зліпив із лайна а ви його зрадили наче юди.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода з Цапом не знають уже що робити бо на них ніхто уваги не звертає. Вони неуловимі Джо бо їх ніхто не ловить. Хлопці ідіть до тих есдеків у палатки жити, що ж ви Різака не захищаєте. Він же вас зліпив із лайна а ви його зрадили наче юди.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доктор тоже хороший. Как-то ни кто не заметил что он заодно с СДПУ(о) работал.И сейчас дальше в политику лезет постепено перекрашиваясь в другие цвета

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняку и Федченку -
    дышите глубже:
    вы взволнованы!