ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зоряні війни від київського "мера всіх марсіан"

    17 мая 2024 пятница
    35 переглядів

    Суперечки, які вже точаться навколо майбутніх перевиборів київського мера, нагадують чергове шоу, яке, скоріше за все, відбудеться на День Києва. Коли якісь заяви робить сам пан Черновецький - це дійсно шоу. Але ось коли до серйозної справи починають робити шоу інші політики - з "НУ-НС" чи УНП - то стає незрозумілим, чого нам чекати? Чи це перевибори мера, який вже остогид киянам і які, згідно з Конституціэю, є джерелом влади в країні, чи ще один привід красуватися Леоніду Михайловичу і нести якусь маячню?

    Сьогодні Черновецький знову дав всім зрозуміти, що, незважаючи на серйозність питання, він не розуміє, про яку справу йдеться. У своєму черговому прес-релізі, які були терміново розіслані по всіх ЗМІ, він заявив, що серйозних суперників в мери для себе не бачить.

    "Вибори мера Києва - це не дитячі ігри незрілих, політично стурбованих громадян. Кияни прекрасно усвідомлюють, що переобраний мер столиці повинен буде займатися подальшим розвитком міста та підтримкою малозахищених мешканців, а не політичною демагогією. Все це він повинен робити, спираючись на реальне знання справ, набутий досвід, реальну команду господарників та управлінців".

    У принципі, дуже гарні слова, розумні. Але ж досі, крім роздавання продуктових наборів перед виборами мера, ніхто не бачив тієї самої "підтримки малозахищених мешканців", а навпаки - тільки "політичну демагогію" від самого Черновецького.

    Наприклад, Комітет виборців України спільно з тижневиком "Коментарі" презентував

    Антирейтинг міських голів - п'ятірку найбільш резонансних не виконаних передвиборчих обіцянок мерів міст-мільйонників. Перше місце якраз і посів столичний голова. Він обіцяв ділити порівну між киянами п’яту частину прибутків міського бюджету. За підрахунками експертів дослідників доплати щороку мали б тоді становити 1 700 гривень кожному киянину.

    І де ті гроші?

    Крім того, кияни з приходом Черновецького побачили тільки, як мер всіх киян", як він себе називає, втричі підвищив ціну на комунальні послуги, хоча якісними вони від того не стали.

    Це - турбота про киян?

    Але поки що відсторонений від своїх службових обов’язків голова КМДА знову почав піарити себе, забувши про здоровий глузд.

    "Поспішність, з якою ухвалювалося рішення про перевибори в столиці, всупереч Конституції і законодавству України, підвела її ініціатора - Юлію Тимошенко. Тепер вона повинна відповісти перед киянами за своє політичне інтриганство та піти на вибори особисто, щоб ми всі зрозуміли, що вона насправді знає про Київ і киян. Тимошенко - єдиний кандидат, перемога над яким відновить справедливість. Інших самостійних і серйозних опонентів на перевиборах мера Києва я для себе не бачу", - заявив Леонід Черновецький.

    Дожилися!

    Прем’єр-міністр балотуватиметься у мери Києва?

    А чого ж не у голови сільської ради, наприклад, Козятина?

    Може Тимошенко треба спробувати стати мером Харкова?

    Там в тамтешнього мера, точніше, "солодкої парочки" Допа+Гепа теж не витанцьовується…

    А може, то від того робить заяви Черновецький, що відчуває - прем’єр-міністр не дає йому нормально красти та обдурювати киян?

    Тому й так знервується?

    "Я готовий перемогти і в два, і в три тури. І скільки б турів не придумали ті, у кого здоровий глузд замінило бажання всякою ціною зробити переворот у столиці, я упевнений, що кияни зможуть відрізнити правду від політичного базікання і демагогії", - заявив Леонід Черновецький.

    Так, кияни зможуть відрізнити правду від політичного базікання і демагогії.

    Базікайте далі, Леонід Михайлович!

    Ми все бачимо!

    Нікіта ШМЕЛЬОВ, INTV
    Оксана Білозір: Юлія Тимошенко — авантюристка!
    Перевибори в Києві можуть зруйнувати місцеву владу (ВІДЕО)
    Черновецкий начал предвыборную кампанию(оновлено ВІДЕО)
    14 нардепів від коаліції не голосували за відставку Черновецького, між іншим, закарпатці теж...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору