ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Янукович завершив виборчу кампанію новорічним тостом

    11 мая 2024 суббота
    31 переглядів

    Мітингом на площі Слави кандидат у президенти Віктор Янукович завершив свою передвиборчу кампанію. Він закликав своїх прихильників прийти на вибори 26 грудня.

    В.Янукович, зокрема, сказав: "Ми – хазяї на нашій землі і не дозволимо, щоб ми жили за чиєюсь підказкою. Яким би ні був закордонний хазяїн, яким би добрим і гарним він ні був, тільки ми будемо хазяїнами на нашій землі". В.Янукович відзначив, що "жовтогаряча революція" продемонструвала модель влади, яку запропонували його опоненти. Він звернувся до присутніх: "Скажіть, нам потрібне таке життя?" – "Ні", - відповіли хором його прихильники. Він продовжив: "Ми не хочемо, щоб принижували наших старих, ми не хочемо, щоб хтось за нас будував майбутнє наших дітей". В.Янукович призвав присутніх допомогти "людям похилого віку, яких ганебним законом позбавили можливості проголосувати".

    Кандидат у президенти завершив свою виборчу кампанію новорічним тостом: "У новорічну ніч бажаю вам підняти чарку за наших батьків, учителів, майбутнє наших дітей! Бажаю, щоб 2005 рік ми відсвяткували великою єдиною родиною в нашому великому будинку - Україна!".

    Як і його конкурент Віктор Ющенко, він не сумнівається у своїй перемозі 26 грудня.

    Янукович посміхався, тримався розкуто, хоча голос його схрипнув до кінця виборчої кампанії "третього туру", під час якого він активно їздив по регіонах. Кандидат залишив площу Слави, де зараз проходить концерт. За словами організаторів, на мітингу були присутні близько 20 тис. людей, за словами міліції – близько 5 тисяч.//РІА "Новості"//Інтерфакс//ICTV

    ПЕРЕДВИБОРЧУ АГІТАЦІЮ В РЕГІОНАХ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ЗАВЕРШИВ НА ЗАКАРПАТТІ.Фоторепрортаж про перебування Віктора Януковича на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору