ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Промисловість Закарпаття спрацювала з прибутками у 533 млн.грн.

    02 мая 2024 четверг
    66 переглядів

    Згідно з даними фінансової звітності за 9 місяців 2004 року, на Закарпатті діяльність госпрозрахункових підприємств щомісячного обліку була прибутковою - 102,4 млн.грн. проти 66,1 млн.грн. у відповідному періоді минулого року. Прибутки отримано 990 підприємствами, або 91,5%, на 146,7 млн.грн. У загальному прибутковий фінансовий результат отримано суб'єктами всіх основних видів економічної діяльності.

    Як повідомила "UA-REPORTER.COM" спеціаліст I-шої категорії управління статистики в Закарпатській області Віра Лібра, прибутковий результат в сумі 533 млн.грн. отримано у промисловості, що в 1,7 раза більше, ніж за відповідний період минулого року. В цілому прибутковий результат одержали підприємства добувної промисловості. Поліпшився фінансовий стан підприємств обробної промисловості, які одержали 66,5 млн.грн. прибутків, що в 1,7 раза більше, ніж за відповідний період минулого року. Зокрема, прибутковий результат одержано у виробництві деревини і виробів з неї — 26,0 млн.грн., виробництві транспортного устаткування — 25,1 млн.грн., машинобудуванні — 24,4 млн.грн., харчовій промисловості та переробки сільськогосподарських пІродуктів - 11,1 млн.грн.

    Серед районів та міст найбільші прибутки отримано в Ужгородському районі — 43,8 млн.грн., містах Мукачево (32,3 млн.грн.) та Ужгород — 22,3 млн.грн.

    Разом з тим кожне 12 підприємство щомісячного обліку працювало збитково, загальна сума допущених збитків склала 44,3 млн.грн.. Збитки допустили підприємства, що займаються виробницвом та розподіленням газу, збором, очищенням та розподіленням води, виробництвом та розподіленням тепла, а також суб’єкти з виробництва електричного та електронного устаткування.
    На Воловеччині обсяги виробництва зросли у 2,5 раза
    В Ужгороді підбиті підсумки роботи економіки Закарпаття за 4 місяці цього року
    З 2000 року спостерігається стабільне нарощування обсягів виробництва у харчовій галузі
    Про легку промисловість краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору