ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перші призначення керівників управлінь Закарпатської ОДА є суто політичними

    28 апреля 2024 воскресенье
    30 переглядів

    Начальником Головного управління з питань зовнішньоекономічної діяльності та транскордонного співробітництва призначено депутата Ужгородської міськради, підприємця Володимира Химинця, а начальником управління по туризму — завгоспа газети "Трибуна", соціаліста Олександра Марченка.Судячи з цих призначень, "старий новий" губернатор Віктор Балога всіляко намагається звести нанівець не тільки гучний конфлікт з Сергієм Ратушняком, який був серед конкурсантів на губернаторське крісло, а й увесь позитив від роботи обласної державної адміністрації за останні майже 5 років. Йдеться про два пріоритетні напрямки розвитку Закарпаття — туризм та інвестиції, які в першу чергу є "обличчям" соціально-економічних перетворень у регіоні.

    Володимир Химинець є власником двох невеличких магазинів, які спеціалізуються на продажі автозапчастин, та депутатом, членом депгрупи "Народна" Ужгородської міської ради, що утворена нещодавно з ініціативи С.М.Ратушняка. До цього пан Химинець очолював депутатську фракцію "Регіони України" (і, мабуть, "вже" був членом Партії Регіонів), яку також із великим галасом сім місяців тому для перестраховки створив пан Ратушняк.

    Олександр Марченко — колишній голова обкому Соцпартії України, технічний працівник редакції газети "Трибуна", за якою стоїть нардеп Ратушняк. Колись, із років 10 тому назад, О.Марченко очолював відділ оборонно-мобілізаційної роботи Ужгородського міськвиконкому.

    Якихось жодних професійних ознак для призначення цих людей не існує. Єдина перевага цих кадрових призначень — це належність обох до міста Ужгорода,що правда не за патриотизмом - за пропискою.

    Бо незабутні ті часи (1999-2001 років) коли на роботу в ОДА приїздили близько 100 мукачівців...
    Віктор Балога зустрівся з керівним та господарським активом м.Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору