ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ООН стимулюватиме ініціативні села та міста ...на Закарпатті!

    03 мая 2024 пятница
    33 переглядів

    Завтра, 21 березня, в Ужгороді відбудеться підписання тристоронньої Угоди про партнерство між Закарпатською обласною державною адміністрацією, обласною радою та Програмою розвитку ООН. Підписання заплановано в рамках регіонального семінару - представлення проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

    Серією регіональних семінарів у кожній з областей України розпочинається перший етап реалізації Проекту, спрямований на підтримку громад сіл, селищ і малих міст у поліпшенні умов проживання.

    Під час семінару буде оголошено про початок конкурсного відбору 8 районів з області для участі у Проекті. У відібраних районах громади матимуть змогу сформулювати ініціативи для покращення їх умов життя, затверджені міні-проекти громад отримають спів-фінансування від проекту та з місцевих бюджетів.

    Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» має на меті сприяти сталому соціальному та економічному розвитку на місцевому рівні через підтримку та спів-фінансування громадських ініціатив у всіх областях України та Автономній Республіці Крим, допомагаючи громадам у самоорганізації, розбудові їх потенціалу та впровадженні невеликих за обсягом ініціатив, повідомили ЗІКу в Управлінні інформації та зв’язків з громадськістю Закарпатської ОДА.

    ***

    Проект було започатковано у вересні 2007 року. Ініціатива фінансується Європейською Комісією в рамках програми технічної допомоги ЄС Tacis та співфінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, за підтримки Уряду України. Бюджет проекту становить 13,3 млн євро.
    Миссия ООН начала расследование гибели украинского миротворца Игоря Киналя
    Сербы, захватившие здание суда ООН в Косово, отказываются его освободить
    ООН не заступилась за Сербию
    Рада Безпеки ООН і далі не може вийти з глухого кута щодо майбутнього Косова

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору