ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Миллер и Тимошенко НЕ СМОГЛИ ДОГОВОРИТЬСЯ по деталям российско-украинских газовых отношений

    27 апреля 2024 суббота
    61 переглядів

    Председатель правления «Газпрома» Алексей Миллер и премьер-министр Украины Юлия Тимошенко на встрече в Москве не смогли достичь договоренности по деталям российско-украинских газовых отношений, переговоры будут продолжены, сообщил в четверг официальный представитель холдинга Сергей Куприянов, передает РИА «Новости».

    «Встреча закончилась, переговоры будут продолжены», - сказал Куприянов журналистам, не уточнив, когда именно состоится их следующий раунд.

    Как ранее сообщалось, правительственная делегация Украины во главе с премьер-министром Юлией Тимошенко завершила в Москве переговоры с руководством российского ОАО «Газпром».

    Переговоры длились пять часов. Пока результаты неизвестны.

    Запланированный в здании «Газпрома» брифинг премьер-министра Юлии Тимошенко был отменен, передает «УНИАН».

    Сразу после окончания переговоров правительственная делегация направилась в аэропорт, откуда вылетает в Киев.

    Ранее пресс-секретарь премьер-министра Марина Сорока заявляла, что правительственная делегация Украины во главе с премьер-министром Украины Юлией Тимошенко намерена сегодня договориться с российским ОАО «Газпром» об урегулировании задолженностей за потребленный газ в 2007 году.

    «Украинская делегация настроена на то, чтобы продолжать сегодня переговоры до тех пор, пока не будет урегулирован долг», - подчеркнула Сорока.
    Миллер и Тимошенко НЕ СМОГЛИ ДОГОВОРИТЬСЯ по деталям российско-украинских газовых отношений
    ЗАЯВА Секретаріату Президента України про неприйнятність намірів уряду Тимошенко дезавуювати "газові" домовленості Віктора Ющенка і Володимира Путіна
    Уряд Тимошенко діє не на користь Закарпаттю!.. — Так вважає голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші
    Переговоры в Москве провалились! Тимошенко расправилась с "УкрГазЭнерго", "Нефтегаз" кивает на РУЭ, а Украина рискует замерзнуть...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аналітик
    20.02.08 (22:41)
    На думку переважної більшості експертів і спеціалістів у сфері газопостачання, визнають, що результати домовленостей Ющенка і Путіна з питань постачання газу в Україну, є невдалими. З більшою долею вірогідності можна стверджувати, що вони суттєво погіршили становище України в порівнянні з попередніми умовами постачання газу. Наведу відомі аргументи : Основні переваги: протягом 2008 року газ будуть постачати за попередньою ціною -179,5 дол. США . Основні недоліки: Газпром і Нафтогаз створять СП, де кожна із сторін буде мати по 50% «акцій». До приїзду Ющенка, Газпром мав тільки 25 % «акцій». Якщо врахувати, що це СП буде займатись роздрібною торгівлею газу на території України, то це означає, що Газпром на 25 % посилив свій вплив на Україну, який і без цього всім відомий. Далі: багато обіцяне видалення із газового ринку РосУкрЕнерго, не відбулось. Іншими словами: хотіли, як краще, получилось, як завжди. Звичайно, що Тимошенко побачила, цю недопустиму прогалину в домовленості Ющенка – Путіна і розуміла, що їй не вдасться цю проблему вирішити під час її візиту до РФ. Постало питання, як перекласти цей дефект домовленостей на найвищому рівні на Ющенка. При цьому, щоб це мало громадську огласку, і було зроблено руками не сторони Тимошенко. Вірно кажуть, що все геніальне, є простим. З цією метою, Турчинов, як би між іншим, на брифінгу сказав, що Тимошенко прийдеться вести переговори «з нуля». І як не дивно, ця «утка» спрацювала на 100%. Всім відомо, що сьогодні устами Балоги, Ющенко заборонив Тимошенко у будь-якій формі корегувати результати його домовленостей з Путіном щодо умов поставок газу в Україну. Саме цього потрібно було ЮВТ ! Це ж треба, так знову попастись в капкани заготовлені командою Тимошенко. Тепер, кожен Українець знає, що Ющенко заборонив Тимошенко втручатися в газові питання. При відсутності цієї заборони, вона –Тимошенко вирішила би всі питання …..і тд.і т.п….. Скажу чесно: захоплююсь рівнем інтелекту тимошенківців і черговий раз переконуюсь, що СП отримує поразку за поразкою. Не маю сумніву, що в потрібний час, Тимошенко у дохідливій формі нагадає всім українцям, хто в цьому винуватий. Звичайно Ющенко !.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ю.В.! довела усім украінцям,що не спроможна вести свою власну гру на посаді прем"єра тому що бог не дає ій це.Усе робиться після розрахунку вищих сил,тобто БОГА.він розполагає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://www.fraza.com.ua/analitics/22.02.08/47962.html