ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черновецький: "Ми добрі люди. Ви можете побачити це на наших обличчях"

    18 мая 2024 суббота
    29 переглядів

    Згадувався "дідусь Ленін", у якого очі були добрі-добрі...

    Не знаємо, як соціологи, але простий народ, вибираючи між вічно похмурим Кличком і вічно усміхненим Чеорновецьким - вибере останнього. З цим - хоч посміятися можна. Хліб відібрали - але видовище залишили.

    До речі, у своїх публічних виступах Леонід Михайлович є куди більш популярним, ніж Віктор Андрійович. Тому що Президента відверто не розуміють (більшість населення досі не з'ясували, що себою являє знаменитий "акцепт", який зустрічається у промовах Ющенка із завидною регулярністю). На відміну від Президента, міського голову слухають. Тому що це - кайф. Жванецкий і ті, що "підповзають", відпочивають і нервово кусають лікті - у них з'явився справжній конкурент.

    А нещодавно Леонід Михайлович знову порадував. Два роки він "забував" представити свою команду, а тут, напередодні дострокових виборів, вирішив познайомити киян і пресу із такими милими, як з'ясувалось, людьми.

    Мер був категоричний: "Не я, ні хтось із моєї команди не служить ні "блакитним", ні "помаранчевим", і ми не сподіваємося ні на чий захист з владників. Ми розраховуємо тільки на киян. Я думаю, що такої команди немає у жодної вищої посадової особи в наший країні. Це все нові люди, які прониклися київським господарством".

    Хотілося додати - не стільки "прониклися", скільки "проникли" в київське господарство.

    Але головне - це неземна, просто космічна доброта і самого Леоніда Михайловича, і його заступників! "Ми добрі люди. І ви можете побачити це по обличчях членів нашої команди", - сказав Черновецький.

    Наприклад, Олесь Довгий "виконує завдання членів команди і сам ініціює багато добрих проектів". А "якщо стосується соціальної допомоги - я повністю розраховую на Ірену Реанольдівну Кільчицьку, з якою я пропрацював 7 років і знаю її як добру, емоційну жінку"...

    Дивилися ми, дивилися на Леоніда Михайловича. Шукали особливу доброту в очах і його, і Лесика ("такого маленького, але такого зухвалого"), і "емоційної" (навіть дуже, коли справа заходить про захист честі і гідності Господаря) Ірени Реанольдівни. Не знайшли.

    І згадувався нам "дідусь Ленін", у якого очі були добрі-добрі. Отакі справи...

    Макар Ляпалло, INTV
    БЮТ выдвинул Турчинова в мэры Киева(оновлено)
    Черновецкий начал предвыборную кампанию(оновлено ВІДЕО)
    БЮТ приняла решение отправить в отставку мэра Сум (оновлено)
    Черновецкий идет на выборы! Но считает постановление ВР о досрочных выборах незаконным

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору