ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двоє ужгородців через нещасне кохання намагалися покінчити з собою

    19 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів

    Непорозуміння між коханими та нероздільна любов цього місяця двох ужгородців ледь «не переправили» на той світ.


    Як повідомили кореспондентам UA-Reporter.com в Ужгородському міському управлінні ГУ МВС України в Закарпатській області, 10 серпня на виклик медиків Центральної міської клінічної лікарні Ужгорода виїздила слідчо-оперативна група ужгородської міліції.

    Причиною дзвінка лікарів до правоохоронних органів стали ножові поранення ужгородського 23-річного юнака, який звернувся по допомогу до «гіппократів». Під час медогляду лікарі виявили на хлопцеві тілесні ушкодження у вигляді різаних ран в/з обох передпліч. Юнак пояснив, що поранення він наніс собі сам напередодні ввечері після сварки із своєю коханою.



    Наступного дня, 11 серпня, по 6 годині ранку на спецлінію «102» знову зателефонували із приймального відділення ЦМКЛ м. Ужгорода. Цього разу до ужгородських медиків доставили 26-річну мешканку Мукачева. Річ у тім, що молоду жінку без видимих тілесних ушкоджень привезли із вул. 8 Березня. У той час вона перебувала у нетверезому стані біля місцевого озера і намагалася втопитись у його водах.

    Як пояснила жінка співробітникам слідчо-оперативної групи Ужгородського міського управління ГУ МВС України, що прибули на виклик лікарів, на спробу покінчити життя самогубством її спонукало власне розлучення з цивільним чоловіком.

    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору