ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Аудиторія JOB.ukr.net зростає – навіть у сезон відпусток

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів

    У перший місяць літа середня денна аудиторія сайту зросла до 95 тисяч унікальних відвідувачів, а 30 червня був установлений рекорд у сегменті українських сервісів працевлаштування: JOB.ukr.net відвідали 125 тисяч унікальних користувачів.


    За останній рік загальне число унікальних відвідувачів сайту збільшилось у півтора рази. Постійна аудиторія JOB.ukr.net зросла майже вдвічі – з 22 до 41 тисячі користувачів.
    Таких результатів команді сайту вдалось досягти завдяки вдалим змінам на ресурсі, які відкрили нові можливості для відвідувачів.
    Для здобувачів була розроблена нова форма створення резюме. З її допомогою кандидати можуть надати роботодавцям структурований, професійний опис своєї трудової діяльності. Роботодавці отримали оновлену та покращену версію бази резюме. Тепер повнотекстовий вигляд резюме користувачів став більш зручним для сприйняття, що економить час та полегшує відбір кадрів для рекруте рів та менеджерів з персоналу.
    Результат таких змін забезпечив сайту значний ріст популярності серед користувачів. Тому вже другий рік поспіль JOB.ukr.net отримує нагороду в конкурсі «Вибір року» як «Кращий український сайт працевлаштування року».



    Довідка UA-Reporter.com

    Сайт працевлаштування JOB.ukr.net більше 11 років працює на ринку Інтернет-рекрутингу. За цей час десятки тисяч працедавців з усіх регіонів України закрили вакансії за допомогою ресурсу, а сам сайт став незамінним помічником сотень компаній у підборі персоналу.
    Щоденно JOB.ukr.net у середньому відвідує 95 тисяч унікальних користувачів, котрі, окрім звичних інструментів пошуку роботу та підбору персоналу, знайомляться зі свіжими новинами ринку праці, порадами з працевлаштування та найму персоналу, а також з іншою корисною інформацією.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости