ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через один ящик сигарет чех позбувся в Ужгороді дорогого VOLVO

    29 березня 2024 п'ятниця
    51 переглядів

    Хибне рішення прийняв гр..Чехії, плануючи непомітно провезти через українсько-словацький кордон понад 50 блоків сигарет, заздалегідь прихованих в усіх можливих пустотілих порожнинах свого автомобіля.



    Серед невеликого потоку машин у пункті пропуску «Ужгород» увагу митника привернув легковик марки «Вольво», водій якого обрав спрощену форму проходження контролю – «зелений коридор», тим самим декларуючи, що нічого прихованого через кордон не переміщує. Однак митники щодня стикаються в роботі в так звану «ігру довіри», в результаті якої констатують, що не всі громадяни чесні та відверті. Тому й запропонували іноземцю заповнити митну декларацію, в яку 35-річний чоловік вказав про наявність лише незначної кількості валюти.
    Натомість пізніше проведений в боксі поглиблений огляд автівки показав, що всі пустотілі простори діверок та крил вщент заповнені прихованими 517 пачками тютюнових виробів.
    За порушення митного законодавства митникам довелось притягти чеха до відповідальності, вилучивши і сигарети, і автомобіль, загальною вартістю 187 тисяч гривень, до рішення суду.
    Вікторія Сенгетовська
    прес-секретар Ужгородської митниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору