ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Берегівщині громадськість обговорить будівництво двох автопереходів на кордоні

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у Берегівській райдержадміінстарції, 12 березня у відповідності до розділу ІV-1 Закону України „ Про планування та забудову територій" Берегівська РДА проводитиме громадське обговорення наступних містобудівних обґрунтувань на об'єкти містобудування :

    19921.jpg„Розміщення міжнародного автомобільного пункту пропуску „Косино " митного поста „Астей " Виноградівської митниці ";
    „ Розміщення міжнародного автомобільного пункту пропуску „Дзвінкове" митного поста „Астей" Виноградівської митниці".

    Містобудівні обґрунтування розроблені ВАТ „ Львівський проектний інститут №14" на замовлення Виноградівської митниці в рамках галузевої цільової програми Державної митної служби України підготовки та проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Позитивні висновки державної експертизи від 15.02.09 № 114/01-17 та № 115/01-17.

    Земельні ділянки з площею 2.00 га кожна, знаходяться відповідно на території Косоньської та Батрадівської сільських рад та межують із територіями існуючих МАПП „Косино" та „Дзвінкове", державним кордоном, паями громадян та землями сільських рад. Безпосереднє розташування ділянок диктується наявністю існуючих МАПП та пропускних пунктів з угорської сторони.


    Для детального ознайомлення з проектами та надання пропозицій і зауважень звертатися у відділ регіонального розвитку, містобудування та архітектури Берегівської райдежаміністрації за адресою м. Берегово, вул. Мукачівська, №6, перший поверх, телефон (03141) 2-30-06.


    Пропозиції та зауваження просимо надати до 1 квітня 2010 року.


    Громадські слухання будуть проводитися 12 квітня о 10 год. в малому залі Берегівської райдержадміністрації.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору