ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У потязі "Ужгород-Київ" пасажирів "ланч-боксами" уже не годують

    25 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Пасажирів у поїздах вирішили поки що не годувати

    Експеримент з продажу квитків з харчуванням у поїздах, як стверджують працівники залізниці, видався вдалим. Так звані „ланч-бокси” за 35 гривень у купейних вагонах та за 45 у СВ прийшлися до смаку більшості пасажирів. Втім, існування нововведення залізниці наразі під питанням.

    Як повідомила завідувачка квитковими касами залізничного вокзалу ст. Вінниця Людмила Кожухівська, проведення експерименту зупинили. Якщо першого жовтня систему офіційно ввели, то вже 16, минулої п’ятниці, залізничники отримали телеграму з вказівкою призупинити експеримент до подальшого роз’яснення. Наразі квитки з харчуванням не продаються.

    - Думаю, що „ланч-бокси” у поїздах будуть, тому що сервіс повинен покращуватися, - вважає Людмила Василівна і додає, що експеримент призупинили задля вдосконалення механізму.

    Нагадаємо, що „ланч-бокси” на додачу до квитка на фірмовий потяг не були примусовими – пасажир міг відмовитися від харчів і купити проїзний документ без харчування. Але, зі слів Людмили Кожухівської, більшість пасажирів все ж користувалися новим сервісом залізниці і залишалися задоволеними. Минулого тижня сухий пайок видавали у 20 поїздах Укрзалізниці. З них через Вінницю курсують шість фірмових поїздів (або три в обидва боки). Першим у експерименті був задіяний 81 потяг „Київ-Ужгород”.


    „Ланч-бокс” — пластикова коробка з продуктами у вакуумній упаковці. Виготовляє їх структура Мінтрансзв’язку, що забезпечує харчуванням авіакомпанії. „Ланч-бокси” доставляють безпосередньо до потягу і зберігають у холодильнику в службовому купе провідника. Пасажирам їх видають після перевірки квитків. Той, хто не хоче з'їсти пайок відразу, може зберігати його у провідника в холодильнику.

    "20 хвилин"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору