ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті до адмінвідповідальності притягнуто 17 посадових осіб НПП "Синевир"

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Проштрафилися 17 посадових осіб НПП "Синевир"

    Держінспекторами Державної екологічної інспекції в Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в природно-заповідному фонді Національного природного парку „Синевир”.

    Як повідомили UA-Reporter.com у Державній екологічній інспекції в Закарпатській області, за результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто 17 посадових осіб та громадян на загальну суму штрафів 1,037 тис. грн. За виявлені під час перевірки порушення вимог природоохоронного законодавства підприємству буде пред’явлено претензію на суму 10692,87 грн.
    Зокрема, за незаконне вирубування дерев на лісосіках масою 0,87 куб. м. Розмір майнових стягнень становить 588,0 грн., пошкодження дерев до ступеня припинення росту масою 6,18 куб. м. розмір майнових стягнень становить 3501,0 грн., пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту масою 30,24 кбм. розмір майнових стягнень становить 4388,0 грн., незадовільну та несвоєчасну очистку місць рубок від порубкового залишку на площі 44,27 га., порушення термінів проведення санітарних рубок загальною кубомасою 721,95 кбм. та інші порушення.
    Крім цього в ході перевірки виявлено незаконне вирубування дерев в насадженнях масою 6,59 кбм. Згідно розрахунку, розмір шкоди заподіяної незаконною рубкою дерев в природно-заповідному фонді становить 4926,0 грн.
    Матеріали перевірки будуть направлені в Прокуратуру Закарпатської області для подальшого вжиття заходів впливу до порушників природоохоронного законодавства.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору