ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Партія "Вперед, Україно!" стала Народною Самообороною

    29 березня 2024 п'ятниця
    56 переглядів

    З’їзд дрібної партії "Вперед, Україно!" ухвалив рішення про зміну назви на "Народна самооборона". Партія, яка має у парламенті 5 депутатів, входить до депутатської групи Народна Самооборона, яка складається з 18-ми депутатів.

    Рішення про зміну назви має бути затверджене після голосування в обласних організаціях.

    Водночас лідер громадянського руху «Народна Самооборона», міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який брав участь у з’їзді партії, і про якого говорили, що він може очолити партію, сказав, що, позаяк він міністр, не збирається очолювати політичну силу, якою наразі керує виконувач обов’язків голови Олег Новіков.

    Пан Луценко також заявив, що не балотуватиметься на президентських виборах, а найближчим союзником своєї сили назвав БЮТ, також рух В’ячеслава Кириленка «За Україну» та ініціативу Арсенія Яценюка «Фронт змін».

    Раніше пан Луценко твердив в одному з газетних інтерв’ю, що час громадського руху «Народна самооборона» завершився і настав час створити повноцінну політичну силу.

    Партія "Вперед, Україно!" разом з партією "Християнсько-демократичний союз" та громадянським рухом «Народна самооборона» 2007-го року створили передвиборчий політичний блок «Народна самооборона Юрія Луценка», який на останніх виборах пройшов до парламенту.

    Пан Луценко, який свого часу був союзником Віктора Ющенка, пізніше звинуватив Нашу Україну в знищенні коаліції і твердив, що не буде блокуватися на виборах з силою Віктора Ющенка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору