ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті браконьєр застрелив із "Манліхера" оленя

    19 квітня 2024 п'ятниця
    32 переглядів
    Браконьєри полюють на карпатського оленя

    Закарпатьскі міліціонери продовжують вилучати незареєстровану зброю та боєприпаси.

    Так, днями в с.Сімер Перечинського району спiвробiтники карного розшуку затримали 66-річного місцевого жителя, який намагався продати за 300 гривень карабiн iноземного виробництва "Манлiхер". Грошi вилучили, зброю направили на дослiдження. Аналогічний “Манліхер” потрапив у руки розшуковиків і в оселі 56-річного селянина у Косівській Поляні на Рахівщині.
    А на Іршавщині в будинку 56-річного жителя с.Білки міліціонери знайшли 34 патрони також до “Манліхера”. Господар оселі ховав набої у шафі в спальній кімнаті.
    Вочевидь, ця марка зброї нині користується популярністю серед громадян. Як підтвердження, ще один випадок. Працівники УСБУ спiльно з міліціонерами Великоберезнянського РВ ГУМВС здійснили санкцiонований обшук у будинку 37-річного жителя с.Кострино. Пiд дахом оселі правоохоронці виявили й вилучили карабiн "Манлiхер”, затвор до гвинтiвки Мосiна, блок стволiв до гладкоцiвкової рушницi 16-го калiбру, три банки (понад кілограм) мисливського пороху, 10 патронiв калiбру 5,45 мм до автомата "Калашникова", 7 патронiв до карабiну "Манлiхер", 27 патронiв до пiстолета "Маузер" калiбру 7,92 мм. Правоохоронці з’ясовують, навіщо газді весь цей арсенал?
    Нерідко нелегальна зброя фігурує у справах про браконьєрство. Так, 32-річний рахівчанин застрелив в урочищі, неподалік села Ділове з того ж таки “Манліхера” оленя, заподіявши навколишньому середовищу шкоду, яку оцінено на суму понад 13 тисяч гривень, повідомили UA-Reporter.com у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору