ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові маршрутка кілька метрів тягнула вагітну жінку!

    25 квітня 2024 четвер
    49 переглядів

    У Львові вчора ввечері, 26 листопада, коли вагітна жінка виходила із маршрутки, водій закривши двері притиснув їй руку. І таким чином протягнув її на кілька метрів.

    Інцидент трапився на вулиці Пасічній у маршрутному таксі № 38.
    «Коли я виходила на зупинці, водій, не дочекавшись поки я вийду, закрив двері. В салоні залишились моя рука і сумка. Коли водій рушив, я впала на коліна і кілька метрів маршрутка мене так тягнула», – розповіла постраждала. Також вона зазначила, що водій зупинив маршрутне таксі, тільки після того, як пасажири помітили мене і вчинили ґвалт.
    Жінка розповіла, що водій вибіг із маршрутного таксі і запитав, чи все гаразд. «Але у мене був шоковий стан, і я не розуміла, що зі мною трапилося. Водій щось говорив про лікарню, я лише похитала головою. Він вибачився і поїхав далі», – зазначила постраждала.
    Потім виявилося, що у жінки порвалися чоботи і поранено коліна.
    Також постраждала наголосила, що маршрутне таксі їхало нерівномірно, на зупинках різко зупинялось, а пасажири ледве не падали. «Складалось враження, що водій кудись дуже поспішав і не мав часу чекати, поки пасажири вийдуть», – повідомила постраждала.
    За словами постраждалої, номерний знак маршрутного таксі розгледіти було неможливо, оскільки він був захляпаний багнюкою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору