ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 18 листопада

    29 марта 2024 пятница
    66 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3614 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 595 (44,1%) з них розкрито «за гарячими слідами».

    Серед розкритих злочинів - 7 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 49 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
    За незаконне зберігання зброї затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, гвинтівку, обріз мисливської рушниці, 2 гранати та 520 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 26 осіб. У них вилучено 26,8 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 635 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 35 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 55 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 2 – у сфері службової діяльності, у тому числі 2 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 125 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 10 осіб загинули та 153 - травмовані.

    У місті Броварах Київської області в жовтні ц.р. в одній з квартир було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї невідомого чоловіка. Ним виявився 36-річний житель Волочиського району Хмельницької області, робітник за наймом. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією за підозрою в скоєнні вбивства затримано 52-річного жителя Великоновосілківського району Донецької області, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 13 жовтня в зазначеній квартирі вбив ножем потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    У місті Попасній Луганської області у травні ц.р. в своєму будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 72-річну пенсіонерку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією за підозрою в скоєнні цього вбивства затримано 47-річного раніше судимого жителя міста Красний Луч зазначеної області. Попередньо встановлено, що він увечері 28 травня, шляхом вільного доступу, проник до будинку потерпілої, задушив господарку й викрав 5 тис. гривень.

    У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 37-річного раніше судимого місцевого жителя, який увечері 11 листопада в будинку за місцем тимчасового проживання 42-річного громадянина Російської Федерації під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушив останнього.

    В Автономній Республіці Крим працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито голову садового товариства, який вимагав та отримав 70,2 тис. грн. хабара від жителя автономії за прийняття його до членів зазначеного товариства й виділення йому земельної ділянки площею 0,12 га. Хабарника затримано. Прокуратурою одного з районів Криму порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Київщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито голову фермерського господарства, який, зловживаючи службовим становищем, включив до складу членів вказаного господарства двох жителів області, яким незаконно були видані державні акти на право власності на земельні ділянки по 3,18 га кожному. Унаслідок протиправних дій правопорушника державі завдано збитки на суму понад 220 тис. гривень. Прокуратурою Кагарлицького району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору