ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зоря кишенькового злодія закотилася на Прикарпатті

    29 березня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Оперативники Вовчинецького відділення міліції На Івано-Франківщині затримали злодія-кишенькаря.

    Протягом минулої доби в чергові частини міліції Прикарпаття надійшло 15 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 5 крадіжок, випадок заподіяння тілесних ушкоджень, три шахрайства. Водночас співробітники органів внутрішніх справ краю розкрили 13 злочинів, в тому числі 6 – за «гарячими слідами».

    Оперативники Вовчинецького відділення міліції затримали злодія-кишенькаря. У поле зору правоохоронців потрапив 30-річний івано-франківець, який поцупив у відвідувачки магазину гаманець з грошима.

    Ще один мешканець обласного центру отримав статус підозрюваного у вчиненні майнового посягання. 18-річний молодик спромігся викрасти з торгівельного центру автомобільну електролампу вартістю дві тисячі гривень.

    Як шахрайство кваліфіковані дії жителя Городенківського району. Останній, зловживаючи довірою мешканки Коломиї, під приводом виготовлення візи за кордон, обманним шляхом заволодів чималою сумою грошей.

    Відносно 34-річного коломиянина порушено кримінальну справу за заподіяння тілесних ушкоджень середньої важкості. Мотиви та обставини, за яких чоловік заподіяв тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми 23-річному мешканцеві райцентру, наразі з’ясовуються.

    Співробітники долинської міліції затримали 47-річного жителя району, який зберігав при собі бойовий пістолет.

    У двох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих на Івано-Франківщині протягом доби, що минула, двоє людей отримали травми.
    Правда.if.ua

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору