ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 17 жовтня 2008 року

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3655 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 725 (47,2%) з них розкрито «за гарячими слідами».

    Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 44 пограбування, 8 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 25 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, карабін, три обрізи мисливських рушниць, п’ять одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 600 грамів вибухівки та 482 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 60 осіб. У них вилучено 119,2 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 9 061 особу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 31 особу.

    Упродовж минулої доби порушено 89 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 33 – у сфері службової діяльності, у тому числі 5 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 134 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких 19 осіб загинули та 159 - травмовані.

    У селищі Ласточкиному Ясинуватського району Донецької області наприкінці вересня ц.р. на березі озера було знайдено мертвою з ножовим пораненням живота 35-річну жінку - особу без певного місця проживання й роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 50-річного жителя обласного центру. Попередньо встановлено, що він увечері 24 вересня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем потерпілу.

    У місті Горлівці Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 32-річного громадянина Республіки Вірменії. Попередньо встановлено, що він уночі 8 квітня минулого року на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення 23-річному місцевому жителю, без постійного місця роботи.

    У селі Вигоді Біляївського району Одеської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 48-річного громадянина Республіки Молдови. Попередньо встановлено, що він увечері 14 жовтня на вулиці згаданого села під час раптово виниклої сварки заподіяв ножове поранення живота 41-річному жителю зазначеного району, робітнику за наймом. Потерпілого госпіталізовано.

    У Кіровському районі Автономної Республіки Крим міліцією затримано 41-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 50 кг марихуани.

    У місті Вінниці затримано 32-річного раніше судимого приватного підприємця, за місцем проживання якого вилучено 20 грамів героїну, 9 грамів амфітаміну та 1,8 тис. таблеток трамадолу.

    У Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито начальника відділу безпеки страхової компанії, який вимагав та отримав 6 тис. грн. хабара від місцевого жителя за прискорення виплати страхової суми за пошкодження автомобіля останнього після дорожньо-транспортної пригоди. Прокуратурою міста Луганська порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб агентства нерухомості, які під виглядом оформлення документів щодо виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво заволоділи грошовими коштами двох місцевих жителів на загальну суму 103 тис. гривень. Слідчим відділом Луганського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору