ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 16 жовтня 2008 року

    20 квітня 2024 субота
    20 переглядів

    У селищі Великому Березному Закарпатської області на вулиці затримано двох нелегальних мігрантів – громадян Ісламської Держави Афганістан. Іноземців передано прикордонникам.

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3704 заяви про злочини. Вжитими заходами 1705 (46%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 37 пограбувань, 8 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
    За незаконне зберігання зброї затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, карабін, обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 494 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 61 особу. У них вилучено 118,2 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5958 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 35 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 552 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 145 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 32 особи загинули та 177 - травмовані.

    В Одесі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 21-річного жителя Черкаської області, студента. Попередньо встановлено, що увечері 4 жовтня у своїй квартирі, спільно зі своїм земляком, 41-річним раніше судимим безробітним, вони під час сварки вбили пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці 21-річного місцевого жителя. Після цього зловмисники разом з двома іншими жителями цього ж міста, віком 20 та 24 років, на автомашині вивезли труп на дачну ділянку й підпалили його. Тіло знайдено. Усіх зазначених учасників злочину затримано.

    У Шевченківському районі Києва міліцією затримано 28-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що 15 жовтня у приміщенні одного з банків по підробленій платіжній картці він намагався отримати з банкомату 2 тис. гривень. Під час подальшого розслідування встановлено, що затриманий в серпні цього року по підроблених платіжних картках з банкомату іншого банку отримав 7,2 тис гривень.

    У Солом’янському районі Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 57-річного громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що увечері 7 квітня цього року на одній з вулиць він заволодів шахрайським шляхом грошима у сумі 2 тис. доларів США, що належать 25-річному місцевому жителю.

    У Голосіївському районі Києва затримано двох місцевих жителів віком 24 та 25 років, у яких вилучено 16 грамів героїну.

    У Дніпровському районі Києва затримано 34-річного жителя Київської області, у якого виявлено і вилучено 2 грами кокаїну.

    У Носівському районі Чернігівської області міліцією затримано 37-річного безробітного селянина, за місцем проживання якого вилучено 50 кг макової соломки та 30 кг марихуани.

    У Чернівецькій області працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю викрито посадовців однієї з райдержадміністрацій області. Встановлено, що вони склали фіктивний акт обстеження будинку однієї із місцевих жительок, де вказали на необхідність проведення капітального ремонту згаданого будинку, який нібито було пошкоджено внаслідок стихійного лиха. У результаті протиправних дій правопорушників господарка будинку незаконно отримала 50 тис. грн. матеріальної допомоги. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    В Одесі працівниками Департаменту державної служби боротьби із економічною злочинністю МВС України викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що він надав до управління архітектури та містобудування Одеської облдержадміністрації завідомо неправдиві документи, на підставі яких згадане товариство незаконно отримало ліцензію на будівельну діяльність. Прокуратурою одного з районів Одеси порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору